Αντζελίνα Τζολί: μίνι κρουαζιέρα στο Αιγαίο

03.09.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, σεργιάνι στο Αιγαίο αποφάσισε να κάνει η Αντζελίνα Τζολί με το που τέλειωσαν τα γυρίσματα της Λάρα Κρόφτ. Η διάσημη ηθοποιός, κουρασμένη από την ένταση των τελευταίων ημερών και τη σκληρή δουλειά, αποφάσισε να ξεκουράσει λίγο το...καταταλαίπωρο κορμί της.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σεργιάνι στο Αιγαίο αποφάσισε να κάνει η Αντζελίνα Τζολί με το που τέλειωσαν τα γυρίσματα της Λάρα Κρόφτ. Η διάσημη ηθοποιός, κουρασμένη από την ένταση των τελευταίων ημερών και τη σκληρή δουλειά, αποφάσισε να ξεκουράσει λίγο το...καταταλαίπωρο κορμί της και να κάνει μίνι διακοπές με το γιο της Μάντοξ. Η επιλογή των ελληνικών νησιών, δεν ήταν καθόλου τυχαία καθώς στο μακρινό Χόλιγουντ είχε ακούσει σχετικά.

Η μίνι κρουαζιέρα - σύμφωνα με πληροφορίες - ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης με θαλαμηγό που νοικιάστηκε για το σκοπό αυτό. Μαζί της, εκτός από τους...καλούς αυτούς κύριους που την προστατεύουν από τυχόν εκδηλώσεις υπέρμετρης αγάπης των θαυμαστών της, θα είναι και δύο κουβερνάντες οι οποίες θα αναλάβουν τη φύλαξη του μικρού όταν η μαμά Αντζελίνα θα κάνει τις βόλτες της στα νησιά και τα μπαράκια αυτών. Η μόνη της αγωνία, όμως, είναι τα παπαράτσι και πως θα μπορέσει να ξεφύγει από το φακό τους η ίδια και το τέκνο της.

Η ιδέα να κυκλοφορούν παντού φωτογραφίες τους σε στιγμές μητρικής στοργής και άλλων οικογενειακών εκδηλώσεων, δεν την εξιτάρει και πολύ. Για το λόγο αυτό, φρόντισε να πάρει επιπλέον μέτρα, προκειμένου να έχει το κεφάλι της ήσυχο όταν θα ταΐζει φρουτόκρεμα τον Μάντοξ ή θα του τραγουδάει το "αχ κουνελάκι, κουνελάκι ξύλο που θα το φας". Από το πρωί της Δευτέρας, πάντως, οπότε και τελείωσαν τα γυρίσματα της ταινίας, η Αντζελίνα αποχώρησε στη σουίτα του ξενοδοχείου, όπου διαμένει και δε βγήκε έξω ούτε για να πάει να "λαδώσει το αντεράκι της". Όταν ήρθε η ευλογημένη εκείνη ώρα της πείνας, της έφεραν το φαγητό στο δωμάτιο. Ούτε στην ιδιωτική πισίνα του ξενοδοχείου πήγε για να κάνει καμιά βουτιά, αλλά αυτό οφειλόταν κυρίως στον συννεφιασμένο καιρό της Σαντορίνης.