Ενας Ρωμαίος για τους Μπέκαμ

02.09.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, κατά ένα μέλος αυξήθηκε από το βράδυ της Δευτέρας η οικογένεια Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ. Η αοιδός έφερε στον κόσμο το δεύτερο γιο τους και η χαρά του ζεύγους είναι απερίγραπτη.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Κατά ένα μέλος αυξήθηκε από το βράδυ της Δευτέρας η οικογένεια Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ. Η αοιδός έφερε στον κόσμο το δεύτερο γιο τους και η χαρά του ζεύγους είναι απερίγραπτη. Συναισθήματα τα οποία έχουν και όσοι Άγγλοι bookers στοιχημάτισαν 4 προς 5 ότι και το δεύτερο τέκνο θα είναι γένους αρσενικού.

Ο μικρός Μπέκαμ, ο οποίος θα πάρει το όνομα Ρωμαίος, χαίρει άκρας υγείας, ενώ ήρθε στον κόσμο με καισαρική τομή. Ο τοκετός είχε προγραμματιστεί για δύο μέρες αργότερα, προκειμένου να μπορεί να είναι μαζί στο μεγάλο γεγονός ο πάτερ φαμίλιας Μπέκαμ. Ο Ρωμαίος, όμως, βιάστηκε να δει τον έξω κόσμο, πιάνοντας τον πατέρα του πολλά χιλιόμετρα μακριά, όπου βρισκόταν με την Μάντσεστερ για αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ως σωστός πατέρας που είναι, όμως, έκανε ολόκληρο ταξίδι με το αυτοκίνητο προκειμένου να βρεθεί κοντά στην οικογένεια του.

Η Βικτόρια πάλι, επίσης, χαίρει άκρας υγείας, ενώ θα νοσηλευτεί στη σουίτα του "London Portal Hospital" για δύο ολόκληρες εβδομάδες για καθαρά προληπτικούς λόγους. Το γεγονός, πάντως, ότι ο...πελαργός τους έφερε αγόρι, αντί για κορίτσι όπως αρχικά πίστευαν καθόλου δεν τους στεναχώρησε. Εξάλλου, η πρόβλεψη αυτή ήταν καθαρά προσωπική του τρίχρονου Μπρούκλιν, ο οποίος μια μέρα που έπαιζε με τα logo του, ωσάν ένας ακόμη "Κληρονομικό χάρισμα: βλέπω το μέλλον σας" τους ανακοίνωσε πως θα αποκτήσει μία αδελφούλα. Οι γονείς του πέταξαν από χαρά καθώς επιθυμούσαν ένα κοριτσάκι, σπεύδοντας μάλιστα να βρουν και όνομα: Paris (από την ομώνυμη πόλη). Πάντως, και ο νέος αδελφός καλοδεχούμενος είναι από τον Μπρούκλιν, ο οποίος στο πρόσωπο του βρήκε παρέα για να παίζει.