Η εμμονή του Πιρς Μπρόσναν

02.09.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, μεγάλη φρίκη είχε πάθει ο Πιρς Μπροσναν σαν ήταν έφηβος. Στο μυαλό του διάσημου ηθοποιού είχε κολλήσει η ιδέα πως ήταν γκέι. "Ρε αμάν. Ρε καλέ μου, μια χαρά παλικάρι είσαι" του έλεγαν οι δικοί του, όμως αυτός τίποτε.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μεγάλη φρίκη είχε πάθει ο Πιρς Μπροσναν σαν ήταν έφηβος. Στο μυαλό του διάσημου ηθοποιού είχε κολλήσει η ιδέα πως ήταν γκέι. "Ρε αμάν. Ρε καλέ μου, μια χαρά παλικάρι είσαι" του έλεγαν οι δικοί του, όμως αυτός τίποτε. Πίστευε, πως δεν ήταν κι από τους φανατικότερους άνδρες και για το λόγο αυτό φερόταν ανάλογα.

Την εν λόγω αποκάλυψη κάνει ο ίδιος στην αυτοβιογραφία του, όπου αναφέρει λεπτομερώς το...κόλλημα που είχε φάει. Στα 16 του, λοιπόν, κυκλοφορούσε με μούσι, μακρύ μαλλί και...παντελόνι Lee, ενώ άπαξ και γνώριζε καμιά κοπέλα της έλεγε για τα πάντα, εκτός από το...τι ωραία μάτια έχει. Αυτές, όπως καταλαβαίνεις, έστριβαν με ελαφρά πηδηματάκια και ο Πιρς απέμενε μόνος του αυτός και ο πόνος του.

Τα χρόνια περνούσαν και ο σημερινός γόης ηθοποιός μεγάλωνε με την ιδέα πως είναι ομοφυλόφιλος. Στα 21 του χρόνια, όμως, ερωτεύτηκε σφοδρά μία συνομήλικη του κι εκεί που πήγε να πει: "Ναι, είμαι άντρας" τσουπ παθαίνει τη νίλα της ζωής του. Η άκαρδη νέα τον ειρωνεύτηκε για τα...φτωχά του προσόντα και την έλλειψη εμπειρίας του στο γυναικείο φύλλο, με αποτέλεσμα να θέλει να "τον καταπιεί η γη" ή στην καλύτερη περίπτωση να πάει μοναχός σε καθολικό μοναστήρι. Για να μη στα πολυλογώ, ένα ωραίο πρωί ξύπνησε πιο άντρας από ποτέ κι έκτοτε ξυπνάει με την ίδια διάθεση. Για του λόγου το αληθές, έχει κάνει δύο γάμους, άλλα τόσα παιδιά, ενώ θεωρείται από τους πιο σέξι άνδρες του πλανήτη Γη. Ο ίδιος, πάντως, σήμερα αποδίδει την εμμονή του στην ορφάνια του (έχασε τους γονείς του από πολύ μικρός) και γενικότερα στα άσχημα παιδικά χρόνια που είχε. Συν ότι ήταν και κομμάτι...φλούφλης, ε δεν ήθελε και πολύ να "φάει" το φλας!