Δεν παντρεύτηκε η Μινόγκ

30.08.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, "Δεν παντρεύομαι, δεν παντρεύομαι, εγώ δε νοικοκυρεύομαι" επιμένει να τραγουδάει η Κάιλι Μινόγκ και η...περδικούλα της το ξέρει κατά πόσο το εννοεί. Δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό ήθελαν τη διάσημη αοιδό να έχει παντρευτεί κρυφά με ινδουιστική τελετή τον εδώ και δύο χρόνια αγαπημένο της, Τζέιμς Γκούντινγκ.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


"Δεν παντρεύομαι, δεν παντρεύομαι, εγώ δε νοικοκυρεύομαι" επιμένει να τραγουδάει η Κάιλι Μινόγκ και η...περδικούλα της το ξέρει κατά πόσο το εννοεί. Δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό ήθελαν τη διάσημη αοιδό να έχει παντρευτεί κρυφά με ινδουιστική τελετή τον εδώ και δύο χρόνια αγαπημένο της, Τζέιμς Γκούντινγκ. Η ίδια το διαψεύδει κατηγορηματικά, τονίζοντας πως είναι νωρίς ακόμα για να αναλάβει μία τόσο σοβαρή δέσμευση, όπως είναι ο γάμος.

Η όλη φιλολογία φαίνεται πως ξεκίνησε από το ταξίδι στο Μπαλί που έκανε το ζευγάρι για μία ολόκληρη εβδομάδα. Βγήκαν, λοιπόν, κάποιοι και είπαν πως έχουν φωτογραφίες στις οποίες είναι η Κάιλι και ο Τζέιμς, σε ρόλο νύφης και γαμπρού αντίστοιχα να παντρεύονται με ινδουιστική τελετή. Με αυτόν τον τρόπο είχαν παντρευτεί ο Μικ Τζάγκερ και η Τζέρι Χολ και λίγο έλειψε στο διαζύγιο η Τζέριλ να μην πάρει δραχμή, επειδή το δικαστήριο δεν αναγνώριζε επίσημα την εν λόγω τελετή. Αλλά αυτό είναι...άλλου παπά ευαγγέλιο που δεν μας απασχολεί επί του παρόντος.

Η Μινόγκ, λοιπόν, σαν διάβασε τα σχετικά δημοσιεύματα έσπευσε μέσω του εκπροσώπου της να τα διαψεύσει και συγχρόνως να καθησυχάσει το απανταχού αρσενικό κοινό της, που στο άκουσμα των νέων έπαθε μία κάποια ταραχή. Ωστόσο, δεν αρνήθηκε πως είναι και πάλι μαζί με το διάσημο μοντέλο, με τον οποίο είχαν χωρίσει προ ολίγων μηνών. Μάλιστα, λέγεται πως οι δυο τους είναι στα καλύτερα τους, δηλώνοντας περισσότερο ερωτευμένοι από ποτέ. Ως τέτοιο ζευγάρι που είναι, εννοείται πως σκέφτονται το ενδεχόμενο του γάμου, αλλά απ' ότι φαίνεται περιορίζονται σε φιλολογικές συζητήσεις του τύπου: "το γιο μας θα τον ονομάσουμε David και την κόρη μας Kylie jr".