Αδάμ εναντίον Καγιά

30.01.2001
Τι γίνεται όταν η Εύη Αδάμ "τα χώνει" στην Βίκυ Καγιά για την καριέρα της στο εξωτερικό; Απλά, η Καγιά "τα παίρνει στο κρανίο" και μια ακόμη σύρραξη στο χώρο του ελληνικού μόντελινγκ είναι προ των πυλών. Αφορμή για την κρίση στάθηκε μια συνέντευξη.
Τι γίνεται όταν η Εύη Αδάμ "τα χώνει" στην Βίκυ Καγιά για την καριέρα της στο εξωτερικό; Απλά, η Καγιά "τα παίρνει στο κρανίο" και μια ακόμη σύρραξη στο χώρο του ελληνικού μόντελινγκ είναι προ των πυλών. Αφορμή για την κρίση στάθηκε μια συνέντευξη της κας Λιβιεράτου, όμως πραγματική αιτία είναι η διεθνής καριέρα της 22χρονης Βίκυς. Μια επιτυχία που έχει "χολώσει" ορισμένες ντόπιες μοντέλες, οι οποίες ακολουθούν τη γνωστή παροιμία. "Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια".
Κάπως έτσι έγινε και με την Εύη Αδάμ, η οποία όταν ερωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό ανάλογη με αυτή της Καγιά έδωσε μια απάντηση που άναψε φωτιές. "Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει" είπε και συνέχισε: "Ό, τι κάνω στο εξωτερικό γίνεται χωρίς τυμπανοκρουσίες. Το κάνω μόνο για να βγάλω κάποια χρήματα. Έξω όλοι είναι στρατιωτάκια και δεν θα μπορούσα να μείνω γιατί μου τη δίνει η σκλαβιά".
Τα λόγια της ήταν "φαρμάκι" και η απάντηση από την άλλη πλευρά δόθηκε αμέσως. Όχι από την ίδια την Καγιά, διότι αυτόν τον καιρό κάνει τη "θητεία" της στη Νέα Υόρκη. Στην Αδάμ απάντησε ο ατζέντης της, παραπέμποντάς την στα οκτώ χρόνια καριέρας της πελάτισσάς του.