Χρηστίδου: "Το ότι έχασα τα κιλά δεν με κάνει πιο χαρούμενη"

03.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Μα τι θέμα είναι αυτό που έχουμε με τα κιλά μας εμείς οι γυναίκες! Τη μια χάνουμε και παίρνουμε τα πάνω μας και όταν παίρνουμε κάνα γραμμάριο πέφτουμε στα τάρταρα.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Μα τι θέμα είναι αυτό που έχουμε με τα κιλά μας εμείς οι γυναίκες! Τη μια χάνουμε και παίρνουμε τα πάνω μας και όταν παίρνουμε κάνα γραμμάριο πέφτουμε στα τάρταρα. Η Σίσσυ Χρηστίου όμως που έδωσε αγώνα για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της εξήγησε στο "Πρωινό μου" πώς νιώθει τώρα που έχει χάσει τα κιλάκια που τη βάραιναν: "Στην εγκυμοσύνη πήρα 35-40 κιλά. Έτρωγα πάρα πολύ. Και ο Θοδωρής έτρωγε. Πήρε 10 κιλά. Μόνο τον πρώτο μήνα, πριν καταλάβω πως είμαι έγκυος είχα πάρει 10 κιλά. Εγώ έχω και υποθυρεοειδισμό, δεν είχα καταλάβει πως είμαι έγκυος. Οι ορμόνες είχαν πάθει κακό. Έπρεπε να αλλάξω και το χάπι που έπαιρνα και δεν το άλλαξα, με αποτέλεσμα να πάρω πάρα πολλά κιλά. (...) Τα πρώτα 20 έφυγαν αμέσως μετά τη γέννα. Τα υπόλοιπα άργησαν αλλά τα κατάφερα με διατροφή και τρέξιμο με το παιδί σε παιδότοπους. (...) Το ότι έχασα τα κιλά δεν με κάνει πιο χαρούμενη. Τα κιλά τα έχασα κυρίως για λόγους δουλειάς αλλά και για να κάνω ένα δεύτερο παιδί. Στη δουλειά ντυνόμαστε με δείγματα, οπότε ήταν δύσκολο να βρω τα ρούχα που ήθελα να φοράω στην εκπομπή. Όταν λέω πως τα έχασα για να κάνω δεύτερο παιδί, εννοώ πως αν βάλω πάνω στα ήδη επιπλέον 30 κιλά άλλα 30 καταλαβαίνει ο καθένας πως δεν γίνεται αυτό! (...) Ο Θοδωρής ποτέ δεν μου σχολίασε τα κιλά που πήρα".

Κατάλαβες χρυσή μου, αυτό θα πει έρωτας, να μη βγάζεις άχνα όταν ο άνθρωπος σου έχει 20-30 κιλάκια παραπάνω. Όχι σαν εμάς που τρελαινόμαστε με κάτι ψιλογραμμάρια. Και σου λέει το κορίτσι για τη δουλειά το έκανε αλλιώς καρφάκι δεν της καίγεται!
Ελένη Αναστασάκη