Κοκκίνου: "Έχω κάνει one night stand με φίλο μου"

03.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Η Έλλη Κοκκίνου έκανε φοβερές αποκαλύψεις στον Πέτρο Κωστόπουλου αφού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του. Τι πράγμα είναι αυτό ρε παιδί μου όποιος πάει στον Κωστόπουλο του ανοίγει τα εσώψυχα του χωρίς προηγούμενο!


Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Η Έλλη Κοκκίνου έκανε φοβερές αποκαλύψεις στον Πέτρο Κωστόπουλου αφού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του. Τι πράγμα είναι αυτό ρε παιδί μου όποιος πάει στον Κωστόπουλο του ανοίγει τα εσώψυχα του χωρίς προηγούμενο!


Έτσι λοιπόν και η Έλλη άνοιξε την καρδούλα της στον Κωστόπουλο πράγμα που είχε καιρό να το κάνει ειδικά μετά το διαζύγιο της και ανάμεσα σε άλλα αφού την ρώτησε ο Κωστόπουλος απάντησε με τη μία πώς: "Μια φορά έχω κάνει one night stand και ήταν φίλος μου, δεν ήταν άγνωστος". Εμ αυτό είναι χρυσή μου να τον ξέρεις τον άλλο μην το δώσεις όπου και όπου.Εξάλλου τα φιλικά είναι τα καλύτερα όπως φάινεται για την Έλλη.

Σε αυτή την περίπτωση Δημητρούλα μου ξέρεις τι ισχύει; Αυτό που σου έλεγε μικρή η μανούλα ότι δε μιλάμε και δεν παίρνουμε καραμέλες από αγνώστους! Έτσι είναι και με τα one night stand για την Έλλη, δεν παίρνει ποτέ τίποτα από αγνώστους...


Όσο για την πολύ δύσκολη φάση που πέρασε με το χωρισμό της από τον Παναγιώτη Βασιλειάδη παραδέχεται πως η κατάσταση είναι ακόμη τεταμένη: "Είναι λίγο περίεργος αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα στρώσει. Πάντα φταίνε και οι δύο σε κάποιες καταστάσεις... Ακόμα είμαστε σε έντονη φάση αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά", αυτό είναι η θετική σκέψη είναι το παν σε αυτή τη ζωή!

Τώρα η Έλλη απάντησε και σε άλλα βασανιστικά ερωτήματα που της έθεσε ο παρουσιαστής όπως τι νούμερο σουτιέν φοράει: : "εξαρτάται το σουτιέν, δεν θυμάμαι. Νομίζω 3, 3 και κάτι... Πρέπει να το μικρύνω λίγο γιατί έχω ένα θέμα". Μωρέ και εγώ έχω ένα θέμα αλλά τρία δε φοράω? Εξάλλου αν δε φορέσει η Έλλη το τρία ποια θα το φορέσει;

Ελένη Αναστασάκη