Τρίτη και "φαρμακερή" για τον Στέφανο

28.01.2001
Τέλος έλαβε ο μεγάλος έρως του Στέφανο Σαρτίνι με την Αλέκα Καμηλά κι όπως όλα δείχνουν θα είναι και οριστικό. Το ζευγάρι που μετρούσε δύο χρόνια ευτυχίας χώρισε ξαφνικά εξαιτίας ενός καβγά.
Τέλος έλαβε ο μεγάλος έρως του Στέφανο Σαρτίνι με την Αλέκα Καμηλά κι όπως όλα δείχνουν θα είναι και οριστικό. Το ζευγάρι που μετρούσε δύο χρόνια ευτυχίας χώρισε ξαφνικά - προς μεγάλη απογοήτευση των συγγενών τους και μεγάλη...ευχαρίστηση της Λάσπα - εξαιτίας ενός καβγά. Η αιτία του τσακωμού τους παραμένει -προς το παρόν- άγνωστη, όμως η Καμηλά, λέγεται, πως είναι τόσο χολωμένη που όσες φορές έχει έρθει στην Αθήνα, μετά το χωρισμό, απέφυγε να συναντήσει τον Στέφανο σαν "το διάολο το λιβάνι".
Ο Ιταλός πάλι -όπως λέγεται- φαίνεται να έχει μετανιώσει και προσπαθεί να πλησιάσει την όμορφη Θεσσαλονικιά για να το συζητήσουν. Που αυτή, όμως, είναι ανένδοτη κι ας της είχε κάνει πριν δυο μήνες πρόταση γάμου ο Σαρτίνι. Άνθρωποι του περιβάλλοντός της λένε πως το έχει ρίξει στη δουλειά - θα παρουσιάσει εκπομπή στο ανανεωμένο TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - και το τελευταίο που σκέφτεται είναι τα ερωτικά της.