"Τζόρτζ γύρνα πίσω σε παρακαλώ"

12.08.2002
Αγαπημένη μου Χριστίνα, ένας άντρας που στο διάβα του αφήνει ανεξίτηλα σημάδια στις εκάστοτε αγαπημένες του, είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Ο γνωστός ηθοποιός κατά το λαϊκό άσμα: "Ανεπανάληπτος, ανεπανάληπτος θα είμαι εγώ για σένα" μένει βαθιά χαραγμένος στη μνήμη των πρώην φιλενάδων του.
Αγαπημένη μου Χριστίνα,


Ένας άντρας που στο διάβα του αφήνει ανεξίτηλα σημάδια στις εκάστοτε αγαπημένες του, είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Ο γνωστός ηθοποιός κατά το λαϊκό άσμα: "Ανεπανάληπτος, ανεπανάληπτος θα είμαι εγώ για σένα" μένει βαθιά χαραγμένος στη μνήμη των πρώην φιλενάδων του, ακόμη και μήνες μετά το χωρισμό τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Λίζα Σνόουντον, γνωστό μοντέλο (παίζει στη διαφήμιση του Μαρτίνι, η οποία κλείνει την πόρτα στα μούτρα του Τζόρτζ επειδή δεν έφερε το εν λόγω ποτό, αντί να τον μπάσει μέσα και να διώξει άρον άρον τις μοσχαναθρεμμένες φίλες της) και παρουσιάστρια, η οποία αν και χωρισμένη με τον Κλούνεϊ πάνω από ένα εξάμηνο, δε λέει να τον ξεπεράσει.

Μάλιστα, στα πλαίσια του...σατανικού σχεδίου "πως να ξανακατακτήσω τον Κλούνεϊ" που έχει καταστρώσει, φωτογραφήθηκε όπως τη γέννησε η μαμά της. Για να είμαι όμως δίκαια, επίσημα, η φωτογράφηση έγινε για καθαρά φιλανθρωπικό σκοπό και δη για την εκστρατεία κατά του καρκίνο του μαστού. Ωστόσο, ακόμη και την ιερή τούτη στιγμή, η Λίζα έριξε τις φαρμακερές της σπόντες κατά Τζόρτζ.
"Κοίτα καλά να δεις τι έχασες" φέρεται να είπε και απάντηση δεν πήρε. Απάντησαν, όμως, τα υπόλοιπα αρσενικά, στα χέρια των οποίων έπεσε η "σκανδαλιάρικη" φωτογράφηση. "Α, ρε Κλούνεϊ τι άφησες να σου φύγει. Τι ζαργάνα είναι μάνα μου αυτή;" είπαν με βαθύ αναστεναγμό. Τον τελευταίο χαρακτηρισμό, πάντως, η Λίζα σε καμία περίπτωση δεν τον αποδέχεται καθώς θεωρεί πως είναι κι αυτή μία κορασίδα με...ατέλειες. "Έχω κοκαλιάρικα πόδια και χέρια, ενώ οι αναλογίες μου είναι...άστα να πάνε" λέει με ένα παράπονο και αναθεματίζει που δεν μοιάζει της Τζένιφερ Λόπεζ και δεν έχει τα οπίσθια της Κάιλι Μινόγκ. Εντάξει, πάντως, η νεαρά δεν είναι και τόσο αχάριστη, αφού αναγνωρίζει στον εαυτό της την... τόσο υπέροχη μέση που διαθέτει. Σε όλα αυτά, ο Κλούνεϊ δεν έχει δώσει κάποια απάντηση καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που μία πρώην του...υποφέρει στη θύμηση του.