Μαζί Ματσούκα - Πώρος

31.07.2002
Αγαπημένη μου Ειρήνη, καθόσον ετοιμάζεσαι για τις καλοκαιρινές σου... εξορμήσεις, σε έκρινα ως το καταλληλότερο πρόσωπο προς ανακοίνωση ενός νέου έρωτα. Που λες, ένα νέο ζευγάρι, που συζητείται πολύ το τελευταίο διάστημα, είναι αυτό της Δήμητρας Ματσούκα και του Σπύρου Πώρου.
Αγαπημένη μου Ειρήνη,

καθόσον ετοιμάζεσαι για τις καλοκαιρινές σου... εξορμήσεις, σε έκρινα ως το καταλληλότερο πρόσωπο προς ανακοίνωση ενός νέου έρωτα. 'Οχι πως υπονοώ τίποτα για την προσωπική σου ζωή, απλά είσαι λίγο περισσότερο στο κλίμα της καλοκαιρινής ευτυχίας αυτόν τον καιρό! Που λες, ένα νέο ζευγάρι που συζητείται πολύ το τελευταίο διάστημα είναι αυτό της Δήμητρας Ματσούκα και του Σπύρου Πώρου.

Τώρα θα μου πεις, ποιος είναι ο Σπύρος Πώρος και -φυσικά- δεν έχω καμία απαίτηση να τον γνωρίζεις. Για τους ενασχολούμενους, όμως, έστω κατά καιρούς με τον λαμπερό χώρο της showbiz, ο Πώρος είναι ίσως ο γνωστότερος φωτογράφος των περιοδικών και ένας από τους γοητευτικότερους 'Ελληνες. Φαίνεται, λοιπόν, ότι από όλες τις ωραίες γυναίκες με τις οποίες έχει ασχοληθεί ο Σπύρος, εκείνη που τον κέρδισε ίσως λίγο περισσότερο από τις υπόλοιπες ήταν η εντυπωσιακή Δήμητρα, με την οποία περνά στιγμές έντονου πάθους στη κοσμοπολίτικη Μύκονο. 'Ετσι, για να κρατήσουν τον έρωτά τους κρυφό!

Βέβαια, πρέπει να παραδεχτώ ότι τα παιδιά προσπαθούν να μείνουν όσο το δυνατόν πιο μακριά από τα φώτα των παπαράτσι, επιλέγοντας απόμερες παραλίες για τα μπάνια τους και πιο... περιφερειακά ταβερνάκια για το φαγητό. Παρόλα αυτά, δεν τα κατάφεραν να... κρυφτούν, καθώς οι έμπειροι ''κατάσκοποι'' τους ανακάλυψαν και εκεί! Ωστόσο, οι αγκαλίτσες και τα φιλάκια μπορεί να μη σημαίνουν τίποτα περισσότερο από μια νέα γνωριμία που εξελίσσεται, οπότε δεν χρειάζεται εμείς να σπεύδουμε σε συμπεράσματα. Τι τραβάνε και αυτοί οι διάσημοι βρε Ειρήνη μου...

Εμείς, πάντως, να τους ευχηθούμε, απλά, να περνούν καλά! 'Οσο για σένα, καλές διακοπές, καλή ξεκούραση, καλά μπάνια και... να προσέχεις!