Σάκης, ο 'Ελληνας

29.07.2002
Αγαπημένη μου Δημητρούλα, με μιαν ιδιαίτερα δροσερή επιστροφή ανακάλυψα ότι τις τελευταίες μέρες δημοσιεύτηκε στο Παρίσι αφιέρωμα, από την γαλλική εφημερίδα Figaro, για τον Σάκη Ρουβά και... ''ήρθα στα ίσια μου''. Η φωτογραφία του Σάκη κυκλοφορεί στα γαλλικά περίπτερα σε ολοσέλιδο άρθρο υπό τον τίτλο '24 ώρες με τον 'Ελληνα ημίθεο'.
Αγαπημένη μου Δημητρούλα,

με μιαν ιδιαίτερα δροσερή επιστροφή ανακάλυψα ότι τις τελευταίες μέρες δημοσιεύτηκε στο Παρίσι αφιέρωμα, από την γαλλική εφημερίδα Figaro, για τον Σάκη Ρουβά και... ''ήρθα στα ίσια μου''. Που λες, η φωτογραφία του Σάκη, τον οποίο η γαλλίδα δημοσιογράφος αποκαλεί ''Σάκης ο 'Ελληνας'', κυκλοφορεί στα γαλλικά περίπτερα σε ολοσέλιδο άρθρο υπό τον τίτλο '24 ώρες με τον 'Ελληνα ημίθεο'.

Στις γραμμές του εν λόγω άρθρου, γίνεται λόγος για τον τόπο κατοικίας του διάσημου σταρ, τον Μαραθώνα, τον τρόπο που χρησιμοποιεί ο Σάκης για να χαλαρώσει, να διασκεδάσει και να περάσει τις ελεύθερες του στιγμές, ενώ δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στα κοριτσόπουλα που τον ακολουθούν, όπου μπορούν, και που κρέμονται από πάνω του ουρλιάζοντας το όνομά του.

Δεν παραλείπεται, βεβαίως, η μεγάλη συναυλία που ετοιμάζει ο 'Ελληνας ποπ σταρ για την 24η Οκτωβρίου στο 'Ολυμπιά', όπου αναμένεται να καταπλήξει τα πλήθη και να ανοίξουν γι' αυτόν πολλές πόρτες για διεθνή ανάδειξη και αναγνώριση. Το ''Ολα Καλά'' είναι αναμφισβήτητα το τραγούδι με το οποίο ο Sakis έχει γίνει γνωστός στο Παρίσι, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλα που θα σιγοτραγουδηθούν και -με τον καιρό- θα γίνουν ευρύτατα γνωστά! 'Αλλωστε, το αξίζει, έτσι δεν είναι;