Ασπάστηκε τη Σαϊεντολογία για χάρη του Τομ

25.06.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, όταν οι φεμινίστριες φτάσουν στο...κεφάλαιο "Γυναίκες - δούλες των ανδρών, δέκα τρόποι να μην τους μοιάσετε" θα κοτσάρουν ένα πόστερ της Πενέλοπε Κρουζ και πάνω στο φαινόμενο αυτό θα αναλύσουν ένα από τα σημεία του καιρού μας. Βλέπεις, η εν λόγω ηθοποιός έχει...υποταχθεί πλήρως στον αφέντη - Τομ.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Όταν οι φεμινίστριες φτάσουν στο...κεφάλαιο "Γυναίκες - δούλες των ανδρών, δέκα τρόποι να μην τους μοιάσετε" θα κοτσάρουν ένα πόστερ της Πενέλοπε Κρουζ και πάνω στο φαινόμενο αυτό θα αναλύσουν ένα από τα σημεία του καιρού μας. Βλέπεις, η εν λόγω ηθοποιός έχει...υποταχθεί πλήρως στον αφέντη - Τομ και κάθε νέα θυσία που κάνει δεν εκπλήσσει κανένα. Όπως με την τελευταία της, όταν στο μακρινό Χόλιγουντ πληροφορήθηκαν ότι η Ισπανίδα ασπάστηκε την Σαϊεντολογία για το χατίρι του "αγά Κρουζ" δεν εξεπλάγησαν καθόλου.

Το αντίθετο, πολλοί ήταν εκείνοι που είπαν "και άργησε το κορίτσι". Η αλήθεια είναι πως η Πενέλοπε θα απαρνιόταν την Καθολική της πίστη καιρό πριν, όμως η σχέση της ήταν στα τελειώματα. Τώρα, που τα πράγματα είναι και πάλι μέλι - γάλα είπε να ευχαριστήσει τον καλό της. Αυτός σαν άκουσε τα καθέκαστα κατασυγκινήθηκε, που επιτέλους βρέθηκε μια γυναίκα να τον...σεβαστεί. Η Κίντμαν, βλέπεις, τόσα χρόνια και δεν το αποφάσιζε να γίνει...Σαϊνετολόγα, με αποτέλεσμα ο Τομ να...μαραζώνει από τον καημό του για τη γυναίκα που πήγε και παντρεύτηκε.

Το "Κρουζέικο" όταν έμαθε για τις νέες θρησκευτικές ανησυχίες ης κόρης τους, δεν εξεπλάγην μια και η Πενέλοπε αρέσκεται να αλλάζει πακέτο πίστη και άνδρα. Ξεκίνησε ως Καθολική και όταν στο δρόμο της ήρθε ένας "μικρός Βούδας" ασπάστηκε την εν λόγω θρησκεία. Τώρα με τον Τομ εισχώρησε στην εκκλησία της Σαϊεντολογίας κι άμα συνεχίσει έτσι και τύχει να γνωρίσει κάνα "Αμπντούλ Ναϊρόμπι" δεν τη γλιτώνει την μπούργκα. Κατά τα άλλα, θα είναι φλυαρία από μέρος μου να σου πω ότι το περιβόητο ζεύγος Κρουζ διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της σχέσης του, ενώ την περίοδο αυτή βρίσκονται σε εξωτικά νησιά για ξεκούραση.