Τα Bigοπαιδα και ο...ταύρος

26.06.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, στην τελική ευθεία μπήκε πλέον ο Big και ο "Αδελφός" είπε να διασκεδάσει τα τρία του τέκνα τις μέρες αυτές που τους απέμειναν. Μέχρι στιγμής δεν έμπασε στο Σπίτι κάποιον famous, ίσως γιατί οι περισσότεροι την έχουν κάνει με ελαφρά πηδηματάκια από την πρωτεύουσα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στην τελική ευθεία μπήκε πλέον ο Big και ο "Αδελφός" είπε να διασκεδάσει τα τρία του τέκνα τις μέρες αυτές που τους απέμειναν. Μέχρι στιγμής δεν έμπασε στο Σπίτι κάποιον famous, ίσως γιατί οι περισσότεροι την έχουν κάνει με ελαφρά πηδηματάκια από την πρωτεύουσα. Έτσι, προκειμένου να τα αφήσει να μαραζώνουν στον καναπέ, είπε να τους στείλει ένα παιγνίδι, να διασκεδάσουν παιδιά που είναι. Τους έστησε, λοιπόν, στον κήπο έναν εξομοιωτή ταύρο και για να μη βγει ο κόσμος ο κακός και τους κατηγορήσει ότι τα Bigοπαιδα το έχουν ρίξει στο σορολόπ, τους ανέθεσε παράλληλα μία αποστολή. Να προσπαθήσουν να μείνουν πάνω στο "ζώο" για αρκετή ώρα.

Ο Κώστας και ο Αλέξανδρος, σίγουροι για τις...αγελαδάρικες καταβολές τους ανέβηκαν πάνω στον ταύρο και ζήτημα να πρόφτασαν να μετρήσουν μέχρι το δέκα, αφού σωριάστηκαν κάτω. Αντίθετα, η Φραντζέσκα αναδείχτηκε σε ένα πολύπλευρο ταλέντο, που πέραν των Γαλλικών, του πιάνου και των μάστερ, ξέρει να... ιππεύει εξίσου με δεξιοτεχνία κι έναν ταύρο. Έστω και fake. Η Κύπρια άντεξε πάνω του για αρκετή ώρα, ενώ αυτό κατασκευασμένο από τσιμέντο και μπετόν που να πάρει χαμπάρι για να αρχίσει τα παράπονα.

Πάντως, τα τρία παιδιά έχουν μεγάλο άγχος καθώς οι μέρες πλησιάζουν, με την Πέμπτη, όπου θα αποχωρήσει ο ένας εκ των τριών, να είναι προ των πυλών. Η Φραντζέσκα, αν κι έχουν μείνει λίγες μέρες μέχρι το τέλος, αντί να περιμένει λίγο να πάει σε κομμωτήριο, προτίμησε να βάλει τον Κωστάκη να της βάψει τη ρίζα, διότι άπαξ και μείνει μέχρι το φινάλε δεν μπορεί να εμφανιστεί με τέτοιο μαλλί.