Το πάρτυ του Μικρούτσικου

20.06.2002
Αγαπημένη μου Ειρήνη, πλήθος κόσμου και κυρίως Bigόπουλα μαζεύτηκαν στο πάρτυ που διοργάνωσε ο Antenna προς τιμήν του Ανδρέα Μικρούτσικου προχθές το βράδυ σε γνωστό club της παραλιακής.
Αγαπημένη μου Ειρήνη,

πλήθος κόσμου και κυρίως Bigόπουλα μαζεύτηκαν στο πάρτυ που διοργάνωσε ο Antenna προς τιμήν του Ανδρέα Μικρούτσικου προχθές το βράδυ σε γνωστό club της παραλιακής. Το τιμώμενο πρόσωπο έλαμπε από χαρά, καθώς είχε όλους τους δικούς του ανθρώπους μαζεμένους, ενώ το κανάλι του είχε ετοιμάσει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες εκπλήξεις.

'Οσοι παρεβρέθησαν, έκαναν λόγο για λαμπερή βραδιά, γεμάτη από τους celebrities του Antenna, οι οποίοι απέδειξαν πόσο μεγάλη εκτίμηση τρέφουν για το πρόσωπο του παρουσιαστή. Εκεί, βέβαια, ήταν και τα παιδιά από το Big Brother 1 και 2, οι οποίοι είχαν στήσει όλοι μια ωραία παρέα, εκτός βέβαια του Πάνου και της Μελίνας που είχαν την δική τους παρέα, μακριά από όλους τους άλλους. Δημοσιογράφοι, ηθοποιοί και λοιποί παρουσιαστές του σταθμού παρέστησαν, προκειμένου να τιμήσουν με την παρουσία τους τον Αντρέα Μικρούτσικο στην ''δική του βραδιά'', η οποία υπό την καθοδήγηση της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του καναλιού, 'Ολγας Παυλάτου, κύλησε καθ' όλα ομαλά και ευχάριστα.

Ανάμεσα στις εκπλήξεις της βραδιάς, ήταν και το ντουέτο του Αντρέα και της Δώρας. Οι αοιδοί κλήθηκαν να το ερμηνεύσουν, το οποίο και έπραξαν, με μεγάλη μάλιστα επιτυχία. Ακόμη, προβλήθηκε από γιγαντο-οθόνη ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του παρουσιαστή στην τηλεόραση, αλλά το high light της βραδιάς εστιάστηκε στην τούρτα του Αντρέα, στην οποία απεικονίστηκε ως superman, να κρατά το Θησαυροφυλάκιο και το Big Brother. Κοντά στον παρουσιαστή ήταν φυσικά ο γιος του Στέργιος και η αγαπημένη του 'Ελενα Πόθου, με την οποία είναι μαζί και ευτυχισμένοι.

Να σου πω την αλήθεια, εγώ νόμιζα ότι τα είχε ξαναφτιάξει με την Δήμητρα Ρουμπέση, αλλά όπως αποδείχθηκε, δεν μπορώ να παρακολουθώ τις ερωτικές του κινήσεις, γιατί δεν τον προλαβαίνω τον άνθρωπο. Η 'Ελενα, πάντως, μας αρέσει!