Πάνια: Ανανέωσε με Alter πριν τον γάμο!

27.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Για ένα διάστημα ακούγονταν έντονα οι φήμες ότι η Αννίτα Πάνια αποχωρεί από το Alter μετά από χρόνια συνεργασίας και συζητάει με τον Alpha. Μάλιστα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Για ένα διάστημα ακούγονταν έντονα οι φήμες ότι η Αννίτα Πάνια αποχωρεί από το Alter μετά από χρόνια συνεργασίας και συζητάει με τον Alpha. Μάλιστα, κάποιες συναντήσεις της με την μέλλουσα κουμπάρα της Ρούλα Κορομηλά ενίσχυαν αυτά που ακούγονταν περί μεταγραφής στο κανάλι της Κάντζας. Αλλά τελευταία στιγμή τα πράγματα άλλαξαν και όχι μόνο μάθαμε ότι η Πάνια παραμένει στο Alter, αλλά το πρωί της Τρίτης το κανάλι του Μπουρναζίου έβγαλε τη σχετική ανακοίνωση για την ανανέωση του συμβολαίου.


«Αγαπημένη, ανατρεπτική, ευρηματική, απρόβλεπτη και εκρηκτική! Κυρίες και κύριοι, η Αννίτα Πάνια θα βρίσκεται κοντά μας και τη νέα σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ALTER.
Η αγαπημένη παρουσιάστρια ανανέωσε το συμβόλαιό της με το σταθμό και το φανατικό της κοινό θα συνεχίσει να απολαμβάνει τις εκπομπές ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ και ΖΑΜΑΝΦΟΥ και την επόμενη τηλεοπτική περίοδο».