Γιατί συνέλαβαν την Σάσα Μπάστα;

27.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Βρίσκεσαι εσύ σε ένα κλαμπ του Πειραιά και σκάνε μύτη έξω από αυτό τρία περιπολικά δύο μηχανές της αστυνομίας για να συλλάβουν κάποιο πρόσωπο. Και αναρωτιέσαι εσύ ο έντρομος από τέτοια κινητοποίηση, θαμώνας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Βρίσκεσαι εσύ σε ένα κλαμπ του Πειραιά και σκάνε μύτη έξω από αυτό τρία περιπολικά δύο μηχανές της αστυνομίας για να συλλάβουν κάποιο πρόσωπο. Και αναρωτιέσαι εσύ ο έντρομος από τέτοια κινητοποίηση, θαμώνας ποιον ήρθαν να συλλάβουν. Κάποιον εγκληματία; Κάποιο μέλος του Επαναστατικού Αγώνα ή την Σάσα Μπάστα; Πες το τελευταίο για να κερδίσεις. Κι, όμως, αγαπημένε μου ο τόπος καίγεται (κυριολεκτικά και μεταφορικά) και ολόκληρη αστυνομική δύναμη (σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που κυκλοφόρησαν) πηγαίνει σε κλαμπ του Πειραιά για να συλλάβει την Μπάστα μετά από μήνυση που της έκανε η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Και προβληματίζομαι. Να σταματήσω εδώ ή να συνεχίσω με τα καμώματα της ξανθιάς πρωταγωνίστριας σε ταινία πορνό, η οποία όταν δεν έχει τι να κάνει, τρέχει στα αστυνομικά τμήματα και καταθέτει μηνύσεις; Έτσι έγινε και το βράδυ της Δευτέρας (φαίνεται ότι το Greek Idol άφησε ασυγκίνητους την Τζούλια και το κολλητάρι της), όπου το τρελό παρεάκι μέσα στη βαρεμάρα της τσαγκαροδευτέρας είπε να κάνει μία μήνυση στην Σάσα, μάλλον για τις παλιότερες δηλώσεις που εκτόξευαν ο ένας στον άλλον. Γιατί, η Μπάστα τελευταία δεν ασχολείται καθόλου μαζί τους.

Έτσι, έξω από το κλαμπ που βρισκόταν η Σάσα έσκασε μύτη αστυνομική δύναμη, αναζητώντας την Μπάστα. Εκείνη, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στην αρχή σκεφτόταν να φύγει από την πίσω πόρτα, αλλά μετά το ξανασκέφτηκε και είπε να μείνει. Έτσι, οι αστυνομικοί την συνέλαβαν και την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Καμινίων (για να μη νομίζεις ότι η Αλεξανδράτου υποβάλει μηνύσεις μόνο σε αστυνομικά τμήματα χάι περιοχών), αλλά η Σάσα επικαλέστηκε λόγους υγείας και αφέθηκε ελεύθερη. Την Τρίτη, όμως, πήγε στη σήμανση για δακτυλικά αποτυπώματα και μετά οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος όρισε τακτική δικάσιμο.