Διαζύγιο - έκπληξη για την Εβελίνα Παπούλια!

27.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ακόμη μία απόδειξη ότι όποιος θέλει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μπορεί να το κάνει, είναι η Εβελίνα Παπούλια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ακόμη μία απόδειξη ότι όποιος θέλει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μπορεί να το κάνει, είναι η Εβελίνα Παπούλια. Η γνωστή ηθοποιός κατάφερε στα κρυφά τόσο να παντρευτεί, όσο και να χωρίσει! Όπως το διάβασες. Ήταν καλοκαίρι του 2008 που η Εβελίνα παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο σε κάστρο της Σκοτίας τον αγαπημένο της, Παναγιώτη Γκράβα.

Τότε κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι, για να μάθουμε για το ευτυχές γεγονός μετά από καιρό. Το ζευγάρι ήταν πέντε χρόνια μαζί και μπορεί να μην απασχολούσε τη δημοσιότητα με τη σχέση του, όμως, ήταν από τα πιο αγαπημένα του χώρου. Γι αυτό και προκάλεσε μεγάλη έκπληξη το δημοσίευμα του People για το ξαφνικό τους διαζύγιο. Σύμφωνα με αυτό, Παπούλια και Γκράβας χώρισαν τον περασμένο Σεπτέμβριο ( ω ναι. Κι αυτό να το βλέπουν κάποιες άλλες celebrities), αλλά δεν ήθελαν να δώσουν έκταση σε ένα τόσο προσωπικό τους ζήτημα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα η Εβελίνα ήδη έχει προχωρήσει τη ζωή της, αφού φαίνεται πως τους τελευταίους μήνες βγαίνει με έναν ηχολήπτη, τον οποίο γνώρισε στην παράσταση «Blood Brothers» όπου εκείνη είχε αναλάβει τις χορογραφίες.