Σάρωσε η Ρούλα στην πρεμιέρα της!

27.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μόνο έκπληξη δεν προκάλεσαν τα υψηλά νούμερα που έκανε η πρεμιέρα του Greek Idol, αφού όλοι περίμεναν την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά μετά από τέσσερα χρόνια.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μόνο έκπληξη δεν προκάλεσαν τα υψηλά νούμερα που έκανε η πρεμιέρα του Greek Idol, αφού όλοι περίμεναν την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά μετά από τέσσερα χρόνια. Και λίγο από νοσταλγία, λίγο από περιέργεια, ήρθε το talent show του Alpha κι έκανε νούμερα, που άμα δεν άλλαζαν παρουσιάστρια την τελευταία στιγμή, δεν θα τα έβλεπε ούτε στα τρελά του όνειρα. Και να μας συγχωράνε εκεί στην Κάντζα, αλλά τούτη είναι η πικρή αλήθεια.

Έτσι, η πρεμιέρα έφτασε να κάνει μέχρι και 42% τηλεθέαση στα νεανικά κοινά την πρώτη ώρα, που ήταν στο πικ και η περιέργεια του κόσμου. Όχι ότι στο υπόλοιπο, δεν ήταν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, αφού το Greek Idol σε σχέση με τα υπόλοιπα προγράμματα ήταν σταθερά πρώτο και μάλιστα με διαφορά. Ακόμη και την ώρα που προβάλλονταν οι «Ράδιο Αρβύλα» η Ρούλα έκανε 30,1%, ενώ ο Αντώνης Κανάκης και η ανδροπαρέα του μόλις 21,7%.

Βέβαια, αυτά στην πρεμιέρα. Που εκτός από την επιστροφή της Ρούλας είχαμε και άλλες εκπλήξεις, όπως την παρουσία της Ελένης Μενεγάκη στο πλατό, τον Γιάννη Πλούταρχο καλεσμένο να τραγουδάει παλιές και νέες επιτυχίες και τον Πέτρο Κωστόπουλο σε guest ρόλο στην κριτική επιτροπή. Αν και όπως ακούγεται, στα επόμενα εννέα live θα συνεχιστούν οι εκπλήξεις. Ίδωμεν