Πώς είδαμε την επιστροφή της Ρούλας!

27.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με αγωνία και λαχτάρα περιμέναμε την πρεμιέρα του Greek Idol και δη τη μεγάλη επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά. Λες και ήμουν στο μυαλό των ανθρώπων του Alpha, όπως τότε καλή ώρα με επιστροφή Νίκου Ευαγγελάτου, έτσι και με
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με αγωνία και λαχτάρα περιμέναμε την πρεμιέρα του Greek Idol και δη τη μεγάλη επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά. Λες και ήμουν στο μυαλό των ανθρώπων του Alpha, όπως τότε καλή ώρα με επιστροφή Νίκου Ευαγγελάτου, έτσι και με Ρούλα έβγαλαν ρολογάκι πάνω δεξιά που μετρούσε αντίστροφα τον χρόνο. Για να φθάσουμε στις 9 το βράδυ της Δευτέρας, όπου μετρούσαμε αντίστροφα τα τελευταία δευτερόλεπτα. Κι εκεί που πέφτει στο εντυπωσιακό πλατό μαύρο σκοτάδι και μία γυναικεία φιγούρα ξεπροβάλει, η καρδιά μας πήγε να σπάσει από την αγωνία. Υπήρξαμε φαν της Ρούλας, μεγαλώσαμε μαζί της και το άγχος δικαιολογείται.

Και τσουπ. Αντί να δούμε την Κορομηλά, βλέπουμε να φωτίζεται η φιγούρα της Άντας Λιβιτσάνου και μας ήρθε ταμπλάς. Έχε γούστο στο τέλος να μείνουμε με Λιβιτσάνου παρουσιάστρια. Αλλά ευτυχώς, η «παραλίγο» καλωσόρισε απλά τον κόσμο πριν την εμφάνιση της βασικής παρουσιάστριας. Και η ώρα αυτή ήρθε. Υπό τους δυνατούς ήχους του «Alors on dance», το σκηνικό άνοιξε και από μέσα ξεπρόβαλε η Ρούλα χορεύοντας στους ρυθμούς του χιτ. Όλα εντυπωσιακά και συγκινητικά, αλλά το παρατράγουδο θα το σημειώσω. Το ντύσιμο της Ρούλας δεν ταίριαζε με το όλο σκηνικό. Αυτή η φούξια μακριά φούστα ταφτάς και το μαύρο σακάκι από πάνω σε συνδυασμό με το μαλλί μπανάνα θύμιζε λίγο? συμπεθέρα σε ακριβό, αλλά κιτς γάμο.

Η παρουσιάστρια χόρευε επί σκηνής και η κάμερα έκανε κοντινά πλάνα στους παρουσιαστές του Alpha που βρέθηκαν στην ίδια σειρά για να εμψυχώσουν τη Ρούλα. Γιώργος Τσαλίκης, Μαρία Ηλιάκη και Σίσσυ Χρηστίδου είχαν φτιάξει κερκίδα κανονική, Ελένη Μενεγάκη στεκόταν αγέρωχη στη θέση της, έχοντας δίπλα της το Νίκο Μουτσινά σε ρόλο «λέω κάνα αστείο να γελάσει η βασίλισσα», η Βίκυ Χατζηβασιλείου χειροκροτούσε σαν χαμένη λες και πρώτη φορά έβλεπε κάτι τέτοιο (και όπως αποκάλυψε πράγματι πρώτη φορά παρακολουθούσε από κοντά ή από την τηλεόραση ένα talent show), ενώ η Ναταλία Γερμανού απουσίαζε.

Η Ρούλα λαχανιασμένη καλωσόρισε τον κόσμο και ζήτησε την κατανόηση τους για τα σαρδάμ, αφού τα πέντε λεπτά μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας, ήταν τα πιο δύσκολα. Πάντως, αμέσως η παρουσιάστρια βρήκε τον εαυτό της, αυτόν που κάποτε ο κόσμος λάτρεψε, ενώ απέδειξε σε όλους ότι τίποτε δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή και η ίδια δεν ήταν τυχαία η νούμερο ένα παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης. Ξέρει τη δουλειά της καλύτερα από την καθεμία.