Ελένη και Κωστόπουλος στο πλευρό της Ρούλας!

26.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Γεμάτη εκπλήξεις θα είναι η αποψινή πρεμιέρα του Greek idol και ποίος θα το περίμενε λίγες μέρες πριν ότι θα ξεκινούσε το talent show του Alpha κι εμείς οι τηλεθεατές θα ασχολούμασταν με αυτό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Γεμάτη εκπλήξεις θα είναι η αποψινή πρεμιέρα του Greek idol και ποίος θα το περίμενε λίγες μέρες πριν ότι θα ξεκινούσε το talent show του Alpha κι εμείς οι τηλεθεατές θα ασχολούμασταν με αυτό. Αλλά έκαναν οι άνθρωποι του καναλιού τελευταία στιγμή την κίνηση ματ με την μεγάλη επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά και μείναμε να μετράμε αντίστροφα την ώρα μέχρι τις 9 το βράδυ Δευτέρας, όπως έκαναν κάποτε (sorry, αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο κανάλι) με την επιστροφή του Νίκου Ευαγγελατου στο δελτίο, όπου όλη τη μέρα πάνω δεξιά στην οθόνη υπήρχε ένα ρολόι που μέτραγε αντίστροφα τον χρόνο.

Αλλά μη νομίζεις ότι οι εκπλήξεις σταματούν εδώ. Γιατί, ωραία και καλή η μεγάλη επιστροφή της Ρούλας, αλλά ας υπάρχει και καμιά άλλη έκπληξη, γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Έτσι, στο αποψινό live θα τραγουδήσει ο Γιάννης Πλούταρχος, ενώ θα υπάρξει και τέταρτος κριτής ως guest star! Γιατί επί σκηνής υπάρχει η Ρούλα. Στην κριτική επιτροπή; Και ο αποψινός guest δεν θα είναι ούτε ο Νίκος Καρβέλας (δεν αποκλείεται όμως να γίνει μόνιμο μέλος σε κάποιο από τα επόμενα) ούτε ο Θέμος Αναστασιάδης. Αλλά ο Πέτρος Κωστόπουλος με τον οποίο η Ρούλα συνδέεται εδώ και χρόνια με στενή φιλία. Και με Καρβέλα και Θέμο είναι φίλοι, οπότε τίποτε δεν είναι τυχαίο.... Ας είναι καλά τα κονέ της Ρούλας.

Με την Ελένη Μενεγάκη, πάλι, φίλες δεν είναι. Αλλά αυτό δε σημαίνει και κάτι, αφού η Ελένη θα είναι στην πρεμιέρα του talent show. Πού εκείνα τα παλιά τα χρόνια της «βασιλείας»; Όπου η Ελένη ούτε κατά διάνοια θα πήγαινε σε πρεμιέρα της Ρούλας, ακόμη κι αν βρίσκονταν στο ίδιο κανάλι; Αλλά άλλαξαν τα πράγματα, αγαπημένε μου και στις κερκίδες των επισήμων θα βρεθεί η πάλαι ποτέ αιώνια «οχτρός» να την εμψυχώνει στη μεγάλη της βραδιά.