Ποιοι έκαναν τη Ρούλα να δακρύσει

30.04.2010
Πιο λαμπερή από ποτέ, σίγουρη και ανανεωμένη έκανε την επανεμφάνισή της η Ρούλα Κορομηλά. Αγχωμένη, αλλά πολύ καλά διαβασμένη, έδωσε με το δικό της αέρα μια νότα ζωντάνιας.

Πιο λαμπερή από ποτέ, σίγουρη και ανανεωμένη έκανε την επανεμφάνισή της η Ρούλα Κορομηλά. Αγχωμένη, αλλά πολύ καλά διαβασμένη, έδωσε με το δικό της αέρα μια νότα ζωντάνιας. Η πρώτη της εμφάνιση έπειτα από πολύ καιρό στη μικρή οθόνη συνοδεύτηκε και από διάφορα γεγονότα, που έκαναν την εθνική μας παρουσιάστρια να μετρήσει εχθρούς και φίλους. Η αλήθεια είναι ότι από νωρίς το απόγευμα το καμαρίνι της πλημμύρισε από λουλούδια με ευχετήριες κάρτες για καλή επιτυχία. Αμέτρητες ανθοδέσμες από φίλους, συνεργάτες αλλά και θαυμαστές. Αυτές όμως που έκαναν τη Ρούλα να δακρύσει ήταν κάποιες από παλιούς της συνεργάτες, όπως ο Στέφανο Σαρτίνι, που ήταν δίπλα της στις μεγάλες της δόξες.

Όπως μάλλον αναμενόταν, η επανεμφάνιση της Ρούλας στέφθηκε από επιτυχία και έκανε τα μηχανάκια της AGB να χτυπήσουν κόκκινο, καθώς έφτασε μέχρι και 50% στα νεανικά κοινά. Κι αυτό ήταν που ικανοποίησε ακόμη περισσότερο την παρουσιάστρια, γιατί τώρα τη γνωρίζουν και οι νέοι τηλεθεατές, που δεν τη θυμούνται από παιλιά.

θα τα πούμε στον... καφέ
Άνετη, κεφάτη και χαμογελαστή, δεν δίστασε να θυμίσει στην Ελένη Μενεγάκη την πρόσκληση που της είχε κάνει στο παρελθόν να πιουν καφέ στην εκπομπή της και η Ελένη από τη μεριά της δέχθηκε με χαρά να τα πουν από κοντά.

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, εκτός όμως από την Ελένη Μενεγάκη, με την παρουσία τους τίμησαν τη Ρούλα όλοι οι παρουσιαστές του καναλιού, με εξαίρεση τη Ναταλία Γερμανού, η οποία απουσίαζε, όπως λέγεται, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στα άμεσα σχέδια της Ρούλας, συγκεκριμένα για το δεύτερο live, ήταν να εμφανιστεί ως καλεσμένος ο καλός της φίλος Ηλίας Ψινάκης. Λόγω όμως της συμμετοχής του στο «Ελλάδα, έχεις ταλέντο», κάτι τέτοιο είναι δύσκολο, αφού από τον ΑΝΤ1 του έχουν ζητήσει για όσο διάστημα προβάλλεται η συγκεκριμένη εκπομή να αποφεύγει την εμφάνισή του σε άλλες εκπομπές και κυρίως άλλων καναλιών.

Από το «Greek Idol» όμως θα παρελάσουν ως γκεστ ουκ ολίγοι, ανάμεσά τους πολλά μεγάλα ονόματα, όπως οι: Άννα Βίσση, Σάκης Ρουβάς, Νίκος Αλιάγας, Έλενα Παπαρίζου. Βέβαια, η Ρούλα προσπαθεί να πείσει και διάσημους διεθνείς καλλιτέχνες να εμφανιστούν στα live του «Greek Idol», όπως ο Ρίκι Μάρτιν.