Ποιος θα φύγει από το Bar;

13.05.2002
Αγαπημένη μου Όλγα, η μέρα της μεγάλης κρίσης έφθασε και η Μαίρη με τον Αρη πρόκειται να καθίσουν στα επονομαζόμενα "Αναμμένα κάρβουνα". Και οι δύο υποψήφιοι δεν έχουν ιδιαίτερο άγχος.
Αγαπημένη μου Όλγα,


Η μέρα της μεγάλης κρίσης έφθασε και η Μαίρη με τον Αρη πρόκειται να καθίσουν στα επονομαζόμενα "Αναμμένα κάρβουνα". Και οι δύο υποψήφιοι δεν έχουν ιδιαίτερο άγχος. Ο, ο μεν, Αρης επειδή στο παρελθόν έχει ξανασταλθεί στο...πυρ το εξώτερον, η δε Μαίρη επειδή σε περίπτωση που φύγει θα νιώσει μιαν ανακούφιση και ηρεμία που τις τελευταίες μέρες ομολογουμένως τις έχει χάσει. Πάντως, ο κόσμος για μία ακόμη φορά της έδειξε τη συμπαράσταση του, με τις ουρές που σχηματίζονται προκειμένου να της πουν ένα "Μαίρη γερά, γερά με τσαμπουκά" και να της αποσπάσουν έναν ασπασμό σταυρωτό, φθάνουν μέχρι τη Βεϊκου. Ωστόσο, οι εκδηλώσεις λατρείας δε φθάνουν σε σημείο υστερίας, ούτε κάνουν πόλεμο στον Αρη, όπως κάποτε με τη Σοφία. Βλέπεις, ο αιμοβόρος του σπιτιού έχει επίσης το δικό του θηλυκού γένους κοινό, που δύσκολα θα αφήσει να ματά ξαναφύγει τέτοιος μόρτης άνδρας.

Κατά τα άλλα, το Σαββατοκύριακο η Μαίρη πέρασε δύσκολες ώρες περισυλλογής και απόφασης. Το δίλημμά της "να μείνω ή να φύγω χαράματα Σαββάτου, μάτια μου" ήταν μεγάλο. Τελικά, πρυτάνευσε η λογική και είπε: "Σιγά μην κάτσω να σκάσω επειδή βγαίνει στην Κωλέτση η ¨συμμορία των τεσσάρων¨ Ρεβέκκα, Δημήτρης, Σοφία, Κρίστα και με διαβάλει". Η συνύπαρξη της στο ίδιο διπλό κρεβάτι με τη Γιώτα, είναι λίγο χειρότερη από αυτή ενός απατημένου συζύγου με τη γυναικά του που ξέρει πως τον απατά με τον καλύτερο του φίλο και κουμπάρο. Ακόμη και σε μονό να τις βάλει η παραγωγή το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν πρόκειται να έρθει. Οι δυο τους είναι πια δύο...εχθρές.

Το περιβόητο ταξίδι με το ελικόπτερο και τον M.I.H.A.L.I. R.A.K.N.T.Z.I. στη θέση του πιλότου έγινε. Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητικό για την Γιώτα, η οποία έμαθε ότι ο αοιδός την επόμενη εβδομάδα φεύγει για την...Σοβιετική Ένωση, όπου θα πάρει μέρος στη Γιουροβίζιον. Βέβαια, εδώ δεν πρέπει να γελάσω με την κοπέλα καθότι δύο τινά πρέπει να συμβαίνουν. Ή η Γιώτα ρώτησε τον M.I.H.A.L.I. "που γίνεται η Γιουροβίζιον" και αυτός παιδί τον eighties που είναι απάντησε "Στη Σοβιετική Ένωση". Ή της απάντησε στην Εσθονία, αυτή ρώτησε "Ποια Εσθονία" και για να μη φάει την ώρα του στις εξηγήσεις της είπε "Στη Σοβιετική Ένωση"!!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ