Πάλι έξω ο Αρης

14.05.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, στο βιβλίο Γκίνες πρέπει να μπει ο Αρης ως "Ο άνθρωπος που έφυγε δύο φορές από το ίδιο παιγνίδι". Τέτοιο ρεκόρ δεν έχει ματά ξανασυμβεί σε παιγνίδι και ο αιμοβόρος του Bar αισθάνεται υπερήφανος που είναι...παγκόσμιος.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο βιβλίο Γκίνες πρέπει να μπει ο Αρης ως "Ο άνθρωπος που έφυγε δύο φορές από το ίδιο παιγνίδι". Τέτοιο ρεκόρ δεν έχει ματά ξανασυμβεί σε παιγνίδι και ο αιμοβόρος του Bar αισθάνεται υπερήφανος που είναι...παγκόσμιος. Βέβαια και η Μαίρη πάει να κάνει το δικό της ρεκόρ, αφού όποιος καθίσει δίπλα της -στα "Αναμμένα κάρβουνα"- τσουρουφλίζεται για τα καλά. Αυτή τη φορά, όμως, η star του Bar παρέμεινε με ποσοστό 39,9%, ποσοστό μεγάλο για τα δεδομένα της, μια και σε προηγούμενες υποψηφιότητες γνώριζε στιγμές μεγάλης δόξας, όπως κάτι 14%

. Βλέπεις, ο μόρτης του σπιτιού είχε το δικό του θηλυκού γένους fun club, που παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες δεν κατάφερε να τον κρατήσει μέσα ούτε αυτή τη φορά. Ευτυχώς, γι αυτές που υπάρχει και η Κωλέτση και θα χορταίνουν Αρη, αλλά κι ευτυχώς που ο ίδιος είναι... mediaνθρωπος και θα δίνει τις συνεντεύξεις του και θα κάνει τις φωτογραφήσεις του. Η αρχή έγινε από σήμερα, όπου ο αποχωρήσας μεταξύ άλλων δεν παρέλειψε να κατηγορήσει τη Μαίρη για στρατηγική και τα συναφή. Η εν λόγω νέα έχει πια αναδειχθεί σε "μέγαλη στρατηλάτισσα" και μπροστά της τύφλα να χε ο...Μέγας Αλέξανδρος.

Πάντως, το πρωί της Τρίτης οι παίκτες έκαναν την καθιερωμένη τους μονοήμερη εκδρομή, προκειμένου να ξεσκάσουν και να ξεχάσουν την χθεσινοβραδινή αποχώρηση. Μια και που μύρισε καλοκαιράκι, η παραγωγή αποφάσισε να τους πάει για μπάνιο στην παραλία του Σχοινιά. Η χαρά τους ήταν μεγάλη, ενώ τα παραπανίσια κιλά που έχουν βάλει χάρη στα σουβλάκια του Μήτσου, δεν τους πτόησαν καθόλου. Αλλωστε, όπως λέει και ο λαός αυτά τα παραπάνω είναι τα...χερούλια του έρωτα. Και ο Λορέντζο με μαγιό για παράδειγμα θυμίζει...τρόλεϊ!