Η Μπάρμπα χώρισε λόγω ηλικίας...

23.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μέχρι χθες διαβάζαμε ότι η Βάνα Μπάρμπα ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Νίκο Τσικλακίδη. Βλέπαμε και τις ευτυχισμένες φωτογραφίες του ζεύγους
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μέχρι χθες διαβάζαμε ότι η Βάνα Μπάρμπα ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Νίκο Τσικλακίδη. Βλέπαμε και τις ευτυχισμένες φωτογραφίες του ζεύγους, διαβάζαμε ότι πήγαν το Πάσχα στο εξωτερικό κι εκεί πέρασαν βέρες, οπότε δεν θέλαμε και πολύ για να πειστούμε ότι ήρθε η ώρα που η ηθοποιός θα ντυνόταν νυφούλα. Σνιφ, σνιφ. Αλλά φαίνεται ότι όλα εκείνα τα δημοσιεύματα υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή την Βάνα η οποία πήρε την απόφαση του ξαφνικού χωρισμού.

Ξαφνικός για εμάς, διότι για την ίδια μόνο ξαφνική δεν ήταν η απόφαση. Η Μπάρμπα δεν μπορούσε να ήταν άλλο με έναν μικρότερο της άνδρα, διότι έβλεπε ότι δεν είχαν τίποτε κοινό. Εκείνος είχε όρεξη για ζωή, για διασκέδαση, είχε κέφι, ζωντάνια, νεύρο. Εκείνη, πάλι, χορτασμένη από τη ζωή, γεμάτη εμπειρίες, ήθελε σε αυτή τη φάση πιο χαλαρά πράγματα, ήρεμα και να αράξει. Οπότε αφού δεν έβλεπαν προκοπή, η Βάνα πήρε τη μεγάλη απόφαση να δώσει τέλος.

Και τώρα κατηγορηματικά δηλώνει ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με μικρότερους άνδρες. Μη νομίζεις, ο επιχειρηματίας δεν ήταν και πιτσιρίκι μπροστά της (36 χρονών άνδρας), αλλά η Μπάρμπα φαίνεται ότι δεν θέλει πλέον να είναι μεγαλύτερη από τον σύντροφό της ούτε μήνα! Και όπως δηλώνει, από δω και πέρα θα κοιτάει μόνο άνδρες της ηλικίας της ή μεγαλύτερους, οι οποίοι θα έχουν ανάλογες εμπειρίες με την ίδια. Εύγε της, όμως. Σε μία εποχή που οι cougar γυναίκες (αυτές δηλαδή που προτιμάνε τα πιπίνια) η Βάνα λέει όχι στο νιάτο, κάνοντας στροφή στους ώριμους άνδρες!