Δημητρίου: Χώρισε γιατί την απατούσε (ο Τρούπης)!

26.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Παρελθόν αποτελεί ο σοβαρός δεσμός/γάμος της Άντζελας Δημητρίου με τον Γιώργο Τρούπη. Τι νούμερο χωρισμός είναι αυτός, μη με ρωτάς, έχω χάσει το λογαριασμό. Όπως και οι ίδιοι εξάλλου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Παρελθόν αποτελεί ο σοβαρός δεσμός/γάμος της Άντζελας Δημητρίου με τον Γιώργο Τρούπη. Τι νούμερο χωρισμός είναι αυτός, μη με ρωτάς, έχω χάσει το λογαριασμό. Όπως και οι ίδιοι εξάλλου. Γι’ αυτό και βλέπεις την Άντζελα χαλαρή να μιλάει για τα του χωρισμού. Έχει βαρεθεί η γυναίκα τα ίδια Τρουπάκη μου τα ίδια Τρούπη μου τόσα χρόνια.

Και η Άντζελα σε αυτό τον χωρισμό δεν είναι μόνο λαλίστατη, αλλά είναι και αποκαλυπτική. «Τον χώρισα γιατί με απατούσε». Κοίταξε, ταμπλάς δεν μου ήρθε από την αποκάλυψη. Το Τρουπέικο τσαχπίνικο μάτι, το μπιρμπίλικο φαίνεται από μακριά. Αλλά να φτάσει στο σημείο να την απατάει και μάλιστα συστηματικά, ε όχι δεν το περίμενα. Η Άντζελα, που λες, έδωσε τις ευκαιρίες και το συγχωροχάρτι στον Τρούπη αρκετές φορές.

Αλλά μια, δυο, δέκα, ήρθε η γυναίκα και βαρέθηκε να δίνει άφεση αμαρτιών. Δεν είναι και παπάς. Έτσι, στην τελευταία κουτσουκέλα του Τρούπη του είπε «τέλος». Και όπως δηλώνει η ίδια, είναι και οριστικό αυτή τη φορά. Καλά μην το δένουμε και κόμπο ότι έτσι θα είναι. εξάλλου, η δήλωση ανωτερότητας ότι ο Γιώργος είναι καλό παιδί, αφήνει ελπίδες.