Είναι κεφάτη ψωνίζει από πανέρι η Ελένη!

22.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είναι κεφάτη ψωνίζει και από πανέρι η Ελένη Μενεγάκη. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια στην εκπομπή της, όταν μία τηλεθεάτρια ζήλεψε τα τεράστια κόκκινα σκουλαρίκια που φορούσε και ζήτησε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είναι κεφάτη ψωνίζει και από πανέρι η Ελένη Μενεγάκη. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια στην εκπομπή της, όταν μία τηλεθεάτρια ζήλεψε τα τεράστια κόκκινα σκουλαρίκια που φορούσε και ζήτησε να της τα χαρίσει. Τότε η Ελένη της είπε ότι δεν μπορεί να τα χαρίσει, διότι τα είχε αγοράσει πριν κάτι χρόνια από ένα πανέρι στην Μύκονο.

Αν η Ελένη σήκωσε όλο το πανέρι (μαζί με τον... πανερατζή) ή περιορίστηκε μόνο στα κόκκινα σκουλαρίκια, δεν το γνωρίζουμε. Αλλά αγαπημένε μου, να την έβλεπες όταν έλεγε ότι το πήρε από πανέρι. Τέτοια περηφάνια, δεν την έχω ξαναδεί. Όχι, σαν εμάς τις... λαϊκές των 700 ευρώ που ντρεπόμαστε να πλησιάσουμε πανέρι. Κι άμα το κάνουμε, κοιτάμε γύρω μας αν περνάει κανείς γνωστός. Α κι εννοείται ότι ποτέ δε λέμε ότι φοράμε πράγμα πανεριού. Οπότε, εύγε στην Ελένη που το παραδέχτηκε.

Κι ας είχε (μεταξύ μας τώρα) το σκοπό της, αφού μετά το διαζύγιο της και τα σχόλια πολλών ότι η παρουσιάστρια τελευταία πλασάρει μία χλιδάτη εικόνα, προσπαθεί να επανακτήσει το προφίλ του κοριτσιού της διπλανής πόρτας. Που πηγαίνει πλέον για ψώνια με την μαμά της (και ουχί με σωματοφύλακα και παιδί/κουβαλητή για τα αγγούρια και τα μπρόκολα), δεν χρησιμοποιεί τον οδηγό για τις μετακινήσεις της, αλλά βρίσκεται η ίδια στο τιμόνι, ενώ έχει αντικαταστήσει το πολυτελές τζιπ της με ένα μικρό αυτοκίνητο.