Τζούλια: Ο Γάλλος παρτενέρ σπάει τη σιωπή του...

22.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από πού να το πιάσω και πού να το αφήσω. Διάβασα τα όσα αποκαλύπτει ο Ίαν Σκοτ, ναι ο ακέφαλος καβαλάρης στην τσόντα της Τζούλιας Αλεξανδράτου κι έχω μείνει με το στόμα ανοικτό,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από πού να το πιάσω και πού να το αφήσω. Διάβασα τα όσα αποκαλύπτει ο Ίαν Σκοτ, ναι ο ακέφαλος καβαλάρης στην τσόντα της Τζούλιας Αλεξανδράτου κι έχω μείνει με το στόμα ανοικτό, αλλά και γεμάτη απορίες. Ο 23ποντος Γάλλος ενάμιση μήνα μετά την κυκλοφορία της περιβόητης τσόντας λύνει τη σιωπή του κι αν μας φαίνεται σαν... περσινά ξινά σταφύλια, αυτά που λέει έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.


Έκπληξη 1: Κανείς Έλληνας δεν έχει καταφέρει να ικανοποιήσει σεξουαλικά την Τζούλια

Αυτό αποκάλυψε ο Σκοτ ότι του εκμυστηρεύτηκε ο παραγωγός Σειρηνάκης όταν έκανε τη γνωριμία ανάμεσα στους πρωταγωνιστές. Πρόσεξε σκηνικό. Έλληνας παραγωγός: «Από δω η Τζούλια που παραπονιέται ότι κανείς συμπατριώτης της δεν την έχει ικανοποιήσει σεξουαλικά». Τζούλια: «Και είμαι σίγουρη ότι ούτε εσύ θα το καταφέρεις». Ντυμένος Σκοτ: «Χο χο. Ας γελάσω».
Και απορώ εδώ, αγαπημένε μου, αν η Αλεξανδράτου πράγματι το εννοεί ότι είναι στερημένη. Κοτζάμ Χρήστος Ψωμόπουλος δεν κατάφερε να της δώσει λίγη χαρά; Λίγη ικανοποίηση; Τι τραβούσαν τότε τα βιντεάκια; Έκανε δοκιμαστικά η Τζούλια για την τσόντα; Προσβολή μεγάλη και βλέπω τον Ψωμόπουλο και τους λοιπούς που δεν ικανοποίησαν την Αλεξανδράτου να ενώνουν τις δυνάμεις τους. Μήπως να της κάνουν και καμιά μήνυση; Να της στείλουν ένα εξώδικο; Όχι, μην ανεβάσουν στο ίντερνετ βιντεάκια για να αποδείξουν ότι ψεύδεται, δεν θα αντέξω άλλη Τζούλια να φτιάχνει τα μαλλιά της και να χαζογελάει, ενώ ο ερωτικός της σύντροφος πίσω τρώει τον τόπο. Αυτό, πάντως, δείχνει ότι η κοπέλα δεν περνάει καλά.
Και στα του Σκοτ, να μην κορδώνεται και πολύ ο Γάλλος γιατί αν ήξερε ελληνικά, θα διαπίστωνε ότι η Τζούλια «δεν καταλάβαινε τίποτε» σε πολλά σημεία και του ζητούσε να το πάρει πιο δυνατά. Εντάξει, στο τέλος το πόνεσε το κορίτσι, αλλά δε νομίζουμε ότι θα της μείνει αξέχαστος ο Ίαν.


Έκπληξη 2: Ο Σκοτ της βγάζει το καπέλο για τα προκαταρκτικά

Συγκλονισμένος δηλώνει ο Γάλλος από τη σκηνή με τη σαμπάνια. Έβλεπε την Τζούλια άλα Χουντίνι να εξαφανίζει και να εμφανίζει μαγικά το μπουκάλι και να παίζει στο άδειο τζακούζι μόνη της και δεν πίστευε στα μάτια του. Αναστατώθηκε το παλικάρι και περίμενε να ξεκινήσει και η δική του δράση. Κι εκεί τον αποτελείωσε η δικιά μας με τα προκαταρκτικά. Ο Σκοτ λέει ότι είναι μαστόρισσα σε αυτό. Ο Γεωργίου να τα ακούει που αμφισβήτησε το ταλέντο της σε αυτό το κομμάτι.


Απορία 1: Γιατί έκοψαν το κεφάλι του Σκοτ;

Σε όλη την ταινία ο Γάλλος ήταν ο... ακέφαλος καβαλάρης της Αλεξανδράτου. Από το λαιμό και κάτω είδαμε κάθε λεπτομέρεια του σώματος του, αλλά πρόσωπο όχι. Στη συμφωνία δεν ήταν κάτι τέτοιο, γι αυτό και ο Σκοτ όταν είδε το dvd έπεσε από τα σύννεφα που τον είχαν ακέφαλο. Αν και κάτι είχε υποψιαστεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, αφού ο εικονολήπτης απέφευγε συστηματικά να κάνει πλάνα στο κεφάλι του. Και απορούμε: γιατί δεν ήθελαν να φανεί το πρόσωπο του Γάλλου;


Απορία 2: Τού επέβαλαν ομερτά για ένα μήνα!

Τσόντα με την γκόμενα το Δον Κορλεόνε να γύριζαν, τέτοια μυστικοπάθεια δεν νομίζω να είχαν επιβάλλει. Οι παραγωγοί ζήτησαν από τον Γάλλο να μη μιλήσει τουλάχιστον για ένα μήνα και το λόγο δεν μπορούμε να τον καταλάβουμε. Είχαν σχέδιο να την παρουσιάσουν ως ερωτικό ερασιτεχνικό βίντεο της Τζούλιας με πρώην σύντροφό της και πίστευαν στα αλήθεια ότι ο κόσμος θα το πίστευε;


Απορία 3: Γιατί η Τζούλια δεν έκατσε για το τρίο;

Και άφησα το καλύτερο για το τέλος. Ο Σκοτ αποκάλυψε ότι υπήρχε και δεύτερος πορνοστάρ, ο Τόνι Καρέρα, ο οποίος θα αναλάμβανε δράση στο τέλος, όπου η τσόντα θα τελείωνε θεαματικά με ένα τρίο. Μάλιστα, ο Καρέρα παρακολουθώντας τις προηγούμενες σκηνές, περίμενε την ώρα να έρθει και η σειρά του. Αλλά όταν έφτασαν στην σκηνή του τρίο, η Τζούλια πήρε το γουναρικό της κι έφυγε από τα γυρίσματα, αφήνοντας σύξυλους τους πάντες. Και με την απορία: Γιατί δεν έκατσε για το τρίο; Πάντως, τότε στον Αιμίλιο Λιάτσο είχε αφήσει να εννοηθεί ότι υπήρχε κι άλλος άντρας στην παρέα, πλην «εμού και του ιδίου»!!!!