Τζούλια: Μήνυση και σε γνωστό βουλευτή!

16.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έχει πάρει φόρα η Τζούλια Αλεξανδράτου κι αν δεν κάνει μία μήνυση τη μέρα, παθαίνει στέρηση. Αφού δεν της έμεινε μέλος της οικογένειας της που να μην μήνυσε (αν κι έχει μείνει η τρομερή γιαγιά)
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έχει πάρει φόρα η Τζούλια Αλεξανδράτου κι αν δεν κάνει μία μήνυση τη μέρα, παθαίνει στέρηση. Αφού δεν της έμεινε μέλος της οικογένειας της που να μην μήνυσε (αν κι έχει μείνει η τρομερή γιαγιά) η Τζούλια στράφηκε στη Βουλή, ξεκινώντας τις μηνύσεις και στους βουλευτές! Όχι που θα της γλίτωναν. Ο πρώτος τυχερός είναι ο Δημήτρης Παπαδημούλης του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τόλμησε και αποκάλεσε την ξανθιά... «πορνοστάρ»!

Και θα αναρωτιέσαι εσύ πώς να την έλεγε, όταν έχει πρωταγωνιστήσει ήδη σε μία πορνό ταινία και οσονούπω κυκλοφορεί και η δεύτερη; Μάλλον, θα έπρεπε να βγάλει το δεύτερο συνθετικό, διότι μπορεί εκείνη να είναι η «απόλυτη σταρ» της showbiz, στον χώρο της πορνό βιομηχανίας, όμως, σταρ δεν είναι. Όχι ακόμη τουλάχιστον. Βέβαια, η Τζούλια δεν εξοργίστηκε με τον κ. Παπαδημούλη μόνο για τον χαρακτηρισμό, αλλά και για το γεγονός ότι βγήκε στο βήμα της Βουλής και αναφέρθηκε στην «καραμπινάτη φοροδιαφυγή» της, συμπληρώνοντας ότι περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα, κάνει αρπαχτές της μίας βραδιάς και μετά πηγαίνει στην αστυνομία, υπογράφοντας μία δήλωση ότι πήγε αφιλοκερδώς! Έτσι για την ψυχή τσι μάνας του κάθε επιχειρηματία κέντρου στο οποίο εμφανίζεται.

Γιατί, έχε υπόψη σου ότι η Αλεξανδράτου έχει μεγάλη ευαισθησία σε μανούλες και πατερούληδες. Έτσι που λες, πήγε στο αστυνομικό τμήμα της Βούλας και κατέθεσε μήνυση εναντίον του βουλευτή για «συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση». Το κολλητάρι της από δίπλα συμπλήρωνε ότι ο κ. Παπαδημούλης είπε ανυπόστατα πράγματα, ενώ δεν υπάρχουν αποδείξεις περί φοροδιαφυγής. Κι έρχομαι στο καλύτερο...

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είχε την Έφη Θώδη και την Στέλλα Μπεζεντάκου, που του έστελναν επιστολές. Η πρώτη για να του δώσει τα φώτα της για το καλό της Ελλάδας και η δεύτερη για να ζητήσει την επιστροφή του βουλευτή, Σταύρου Δαϊλάκη. Ε, ο Γιώργος Παπανδρέου έχει την Αλεξανδράτου να του στέλνει επιστολές. Όχι που θα γλίτωνε ο νέος πρωθυπουργός. Μάλιστα, η Τζούλια θα στείλει επιστολή και στον Πρόεδρο της Βουλής, ζητώντας και από τους δύο να εξετάσουν την ασυλία του κ. Παπαδημούλη.

Α και μη νομίζεις ότι τη γλίτωσε ο Αλέξης Τσίπρας. Όοοχι. Η Τζούλια τού ζητά να πάρει θέση σε όσα ακούστηκαν. Εγώ λέω να τον διαγράψει από το κόμμα. Και να αρθεί η βουλευτική του ασυλία. Να μάθει να μη λέει ανυπόστατα πράγματα και να μην χρησιμοποιεί σκληρούς χαρακτηρισμούς που εκνευρίζουν την Τζούλια και κυρίως το κολλητάρι της. Και θα παρακαλούσαμε τους Ευρωπαίους και τους κύριους στο ΔΝΤ να μας αφήσουν λίγο στην ησυχία μας, γιατί το ελληνικό Κοινοβούλιο και ο πρωθυπουργός μας έχουν σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθούν από το αν θα μπούμε στο ΔΝΤ. Εξάλλου, έχουμε το δικό μας ΔΝΤ, δηλαδή την... Διακεκριμένη Νομοταγή Τζούλια!!!