Εσπευσμένα στο χειρουργείο η Σάσα!

16.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Χωρίς να θέλω να ειρωνευτώ την Σάσα Μπάστα, αλλά αν είχε γεννηθεί 50 χρόνια πριν με όσα περνάει στην προσωπική της ζωή, άνετα θα μπορούσε να ήταν η θηλυκή εκδοχή του Βασιλάκη Καΐλα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Χωρίς να θέλω να ειρωνευτώ την Σάσα Μπάστα, αλλά αν είχε γεννηθεί 50 χρόνια πριν με όσα περνάει στην προσωπική της ζωή, άνετα θα μπορούσε να ήταν η θηλυκή εκδοχή του Βασιλάκη Καΐλα. Το απόγευμα της Πέμπτης παρακολουθήσαμε τη συνέντευξη της Σάσας στην Τατιάνα Στεφανίδου, όπου συγκινημένη αποκάλυπτε τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, τα όσα πέρασε και ότι δούλεψε από μικρή για να βοηθήσει την οικογένεια της αφού ο πατέρας της τους εγκατέλειψε νωρίς.

Ε, το πρωί της Παρασκευής διαβάζω στην Espresso για το «θρίλερ της Σάσας»! Η Μπάστα μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο για την αφαίρεση και βιοψία όγκου στο στήθος της!!! Και είναι να τρομάζεις, αν σκεφτείς ότι η μητέρα της πέρασε μία δύσκολη περιπέτεια με τον καρκίνο του στήθους. Και αυτό τρομάζει την Σάσα, η οποία ξεσπάει σε κλάματα, φοβούμενη τα χειρότερα.

Ωστόσο, οι γιατροί της την καθησυχάζουν, αφού ο όγκος στο στήθος προήλθε μάλλον από αιμάτωμα και πιθανότατα δημιουργήθηκε από το ατύχημα που είχε πριν δύο μήνες με το αυτοκίνητο του Παναγιώτη Ταχτσίδη, στην εθνική οδό. Δίπλα της έχει τους γιατρούς της, οι οποίοι προσπαθούν να την ηρεμήσουν, αλλά και τη μητέρα της με την οποία είναι πολύ δεμένες.