Ρούλα Κορομηλά: Θα παντρέψει Πάνια - Καρβέλα;

15.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε την προηγούμενη εβδομάδα η είδηση ότι Αννίτα Πάνια και Νίκος Καρβελας αντί να χωρίσουν, όπως ήθελαν πολλά δημοσιεύματα, ανεβαίνουν στα σκαλιά της εκκλησίας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε την προηγούμενη εβδομάδα η είδηση ότι Αννίτα Πάνια και Νίκος Καρβελας αντί να χωρίσουν, όπως ήθελαν πολλά δημοσιεύματα, ανεβαίνουν στα σκαλιά της εκκλησίας! Ο γάμος του εκκεντρικού ζεύγους προκάλεσε σε όλους έκπληξη, για πολλούς και διάφορους λόγους.

Πρώτος και καλύτερος οι φήμες του χωρισμού. Έπειτα, από Καρβέλα και Πάνια λίγοι περίμεναν ότι θα παντρεύονταν και με θρησκευτικό, αφού πριν δύο χρόνια είχαν κάνει τον πολιτικό. Και μην ξεχνάμε παλαιότερες δηλώσεις του συνθέτη, ο οποίος κατηγορηματικά έλεγε ότι δε σχεδιάζει να ξαναπαντρευτεί. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Και στις 29 Απριλίου, στο εκκλησάκι του Politia Tennis Club θα γίνει ο γάμος τους. Με παπά και με κουμπάρους.

Κι εδώ είναι η έκπληξη η καλή. Γιατί, μπορεί τις προηγούμενες μέρες να ακούγαμε ότι μαζί με τον φίλο τους, Κώστα Δροσόπουλο θα τους παντρέψει και η κόρη του Καρβέλα, Σοφία, όμως η κουμπάρα θα είναι άλλη... η Ρούλα Κορομηλά! Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε δημοσίευμα της η Espresso, αποκαλύπτοντας ότι το ζευγάρι σκέφτηκε την καλή του φίλη Ρούλα για να τους παντρέψει. Εκείνη με το που έγινε η πρόταση, είπε αμέσως το «ναι» με μεγάλη χαρά, αφού τη συνδέει φιλία χρόνων τόσο με τον Καρβέλα όσο και με την Πάνια.

Κι έρχομαι εδώ να πω την απορία μου: τις προηγούμενες μέρες διαβάσαμε ότι Κορομηλά και Πάνια έχουν συναντήσεις στον Alpha, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η Αννίτα από την επόμενη σεζόν θα μετακομίσει στην Κάντζα. Τελικά, τα ραντεβού έγιναν για μία επικείμενη μεταγραφή ή μήπως οι δύο κουμπάρες συζητήσουν τα του γάμου; Μπομπονιέρες, στολισμός, δώρο γάμου, κτλ.