Πώς αντέδρασε η Μενεγάκη στις κακίες της Τατιάνας!

15.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όπως σου είπα, ο Γιώργος Θεοφάνους στην τελευταία συνέντευξη του έβγαλε στη φόρα όλα όσα έγιναν μεταξύ εκείνου και της Τατιάνας Στεφανίδου όλα αυτά τα χρόνια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όπως σου είπα, ο Γιώργος Θεοφάνους στην τελευταία συνέντευξη του έβγαλε στη φόρα όλα όσα έγιναν μεταξύ εκείνου και της Τατιάνας Στεφανίδου όλα αυτά τα χρόνια, ενώ αποκάλυψε και τις κακίες που είχε πει η «Τάτι» για την Ελένη Μενεγάκη. Κι επειδή αυτά δεν μένουν κρυφά, πουρνό πουρνό Πέμπτης η Ελένη πληροφορήθηκε τις κακίες τις Τατιάνας για την εκπομπή της.

Το πάνελ της Ελένης, όπως κάθε φορά έτσι και τώρα, ξεφύλλισε τα περιοδικά και διάβασε τα καλύτερα. Και η συνέντευξη του Θεοφάνους στο Down Town ήταν το καλύτερο της μέρας, διαβάζοντας στην παρουσιάστρια και το κομμάτι που την αφορούσε. Αυτό, δηλαδή, που κατά Θεοφάνους, η Στεφανίδου όταν εκείνος της είπε ότι θα πάει καλεσμένος στον «Καφέ» τού απάντησε: «Τι πας να κάνεις εκεί με τέτοια νούμερα; Δεν θα σας δει κανείς. Καλύτερα λίγη ώρα σε εμένα, παρά στην Ελένη».

Μία που το άκουσε η Μενεγάκη και μία που έμεινε σύξυλη, ρωτώντας αμήχανα: «Αυτά έχουν δημοσιευθεί»; Όταν πήρε θετική απάντηση, το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει ήταν ένα «Α, καλά». Και μετά σιωπή. Και μπόλικη αμηχανία, διότι σε καμία περίπτωση δεν περίμενε τέτοιο σχόλιο από την Στεφανίδου, με την οποία οι σχέσεις τους τα τελευταία χρόνια ήταν καλές.

Αν και τον τελευταίο καιρό, δημοσιεύματα θέλουν την Μενεγάκη να είχε θυμώσει με κάποια σχόλια της Τατιάνας για το διαζύγιο της. Αλλά αυτή την ατάκα, δεν την περίμενε. Κι άδικο δεν έχει. Γιατί μπορεί η εκπομπή της να μην κάνει 20αρια και 25αρια, αλλά δεν παύει να είναι η Μενεγάκη και όλοι (όχι τυχαία) θέλουν να καθίσουν στον δικό της καναπέ. Σε αντίθεση με άλλους καναπέδες, που αρκετοί τους αποφεύγουν συστηματικά.