Ψινάκης: "Όταν μείναμε άνεργοι με Ρουβά μάς έδωσε δουλειά η Βανδή"!

16.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πριν από το Πάσχα ο Ηλίας Ψινάκης έχει προσκαλέσει τον Sakis Ρουβά στην ραδιοφωνική εκπομπή του και απάντηση από το «είδωλο» ακόμη δεν έχει πάρει. Του είπε ένα «θα σου τηλεφωνήσω»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πριν από το Πάσχα ο Ηλίας Ψινάκης έχει προσκαλέσει τον Sakis Ρουβά στην ραδιοφωνική εκπομπή του και απάντηση από το «είδωλο» ακόμη δεν έχει πάρει. Του είπε ένα «θα σου τηλεφωνήσω» και όσο χτύπησε το τηλέφωνο σου και στην άλλη γραμμή ήταν ο Ρουβάς, άλλο τόσο χτύπησε και του Ψινάκη. Μη σου πω, ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες να πάρει εσένα ο Sakis. Ακόμη και στο Ντουμπάι που συναντήθηκε, απέφυγε να του απαντήσει.

Και όπως σου είπα πριν λίγες μέρες, αυτό είναι και το παράπονο του Ψινάκη. Αλλά μη νομίζεις ότι ο δαιμόνιος μάνατζερ θα καταπίνει έτσι εύκολα το σνομπάρισμα. Ή καθυστέρηση στο πιο κομψό. Την βρήκε την ευκαιρία του και το πέταξε το καρφί του. Βασικά, την ταβανόπροκά του. Πρόσεξε σκηνικό. Ο μάνατζερ την Πέμπτη βρέθηκε στην τελευταία πρόβα της Δέσποινας Βανδή (ναι μην αγχώνεσαι έχει σήμερα πρεμιέρα), όπου πήγε εκεί για να της πάρει τη συνέντευξη για εκπομπή του στο ραδιόφωνο.

Εξάλλου, η Δέσποινα είναι ένα από τα σημαντικά πρόσωπα της προηγούμενης δεκαετίας και με το που της έγινε η πρόταση, αμέσως δέχτηκε. Ακούνε κάποιοι άλλοι; Μόνο που λόγω μαγαζιού και προβών, η αοιδός δεν μπορούσε να πάει στου Ψινάκη και πήγε εκείνος σε αυτήν. Κι αφού τέλειωσε η συνάντηση τους, οι δύο φίλοι μίλησαν μπροστά στις κάμερες, για την γνωριμία τους που εξελίχθηκε σε φιλία. Και στο σημείο αυτό, ο Ψινάκης βρήκε την ευκαιρία να πετάξει την κακία του για τον Sakis, μέσω... Βανδή. «Όταν μείναμε άνεργοι με τον Ρουβά, η Δέσποινα μάς δέχθηκε στο REX και μας έδωσε τα πάντα, τα σκηνικά, τα μπαλέτα της, τα πάντα» είπε με την Δέσποινα να προσπαθεί να τα μαζέψει.

Και να σκεφτείς ότι Βανδή και Ρουβάς συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2001, σε μία εποχή που ο Sakis ήταν το απόλυτο «είδωλο» και οι «Ρουβίτσες» δεν ήταν τόσο χαλαρές όσο σήμερα. Στο όνομά του και μόνο πάθαιναν υστερία. Κι απορείς εδώ, πώς γίνεται τότε ο Ρουβάς να είχε μείνει άνεργος. Αλλά είδες τι μαθαίνει κανείς, έστω και με χρόνια καθυστέρηση; Και γιατί ο Ψινάκης ως μάνατζερ του άνεργου Ρουβά δεν ευχαρίστησε τότε την Δέσποινα Βανδή που τους έδωσε δουλειά κι ένα καλό μεροκάματο; Επίσης, η Βανδή με μεγάλη μαεστρία (και είναι προς τιμή της) προσπάθησε να καλύψει τον Sakis που ακόμη δεν έχει πάρει τηλέφωνο τον Ψινάκη, λέγοντας ότι το «είδωλο» δεν είναι αχάριστο και σύντομα θα του απαντήσει.