Η κόρη του Μάκη μοιάζει στον... αχινό!

01.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά το βασανιστικό ερώτημα «τίνος μοιάζει το παιδί της Ελένης Μενεγάκη» ένα άλλο ερώτημα έρχεται να μας βασανίσει. «Τίνος μοιάζει το παιδί του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου»;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά το βασανιστικό ερώτημα «τίνος μοιάζει το παιδί της Ελένης Μενεγάκη» ένα άλλο ερώτημα έρχεται να μας βασανίσει. «Τίνος μοιάζει το παιδί του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου»; Ξέραμε ότι η δεύτερη κόρη του είναι φτυστή ο Μάκης, αλλά ο ευτυχής μπαμπάς άλλα αποκάλυψε το βράδυ της Πέμπτης, από την εκπομπή του «Ζούγκλα».

Όχι, η μικρή δε μοιάζει και πολύ στη μαμά της, Κιμ Κίλιαν. Σε αυτήν, εξάλλου, μοιάζει η 2χρονη Σιένα. Αυτή μοιάζει στον... αχινό, αφού είναι μελαχρινή με το μαλλί όρθιο σαν του αχινού. Αυτό, μάλιστα, έχει ενδιαφέρον. Όπως ενδιαφέρουσα είναι και η δήλωση του Μάκη, ο οποίος σε αντίθεση με άλλους γονείς της showbiz δεν απέκτησε... γαλαζοαίματο τέκνο.

Πήξαμε στις «πριγκίπισσες» και τους «πρίγκιπες» και νιώθουμε ότι στη showbiz γεννάνε πλέον μόνο γαλαζοαίματα μωρά. Και μας πιάνει μια πίκρα που τα δικά μας τα θνητά έχουν κάτι από... ζωικό βασίλειο: γατάκια, κουταβάκια, μαϊμουδάκια! Ο Τριανταφυλλόπουλος το πήγε λίγο παραπέρα, πιάνοντας και το βασίλειο της θάλασσας. Όσο για την Κιμ και αυτή θα βγει από «Ιασώ» το μεσημέρι της Πέμπτης.