Φτυστή η Μενεγάκη η δεύτερη κόρη!

01.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τα ματάκια τα πήραμε από τη μαμά. Τα χειλάκια τα πήραμε από τη μαμά. Τη μυτούλα την πήραμε από τη μαμά. Τα πατουσάκια τα πήραμε από τη μαμά. Κι όλα τα υπόλοιπα τα πήραμε από... τη μαμά και πάλι!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τα ματάκια τα πήραμε από τη μαμά. Τα χειλάκια τα πήραμε από τη μαμά. Τη μυτούλα την πήραμε από τη μαμά. Τα πατουσάκια τα πήραμε από τη μαμά. Κι όλα τα υπόλοιπα τα πήραμε από... τη μαμά και πάλι! Όχι, που θα της ξέφευγε αυτό της Ελένης Μενεγάκη, η οποία μια του Λάτσιου, δυο του Λάτσιου, την τρίτη κατάφερε να της μοιάσει ένα παιδί. Ίδια Ελένη Μενεγάκη λένε ότι είναι όσοι είδαν τη δεύτερη κόρη της παρουσιάστριας και δεν της έχει αφήσει τίποτε.

Περιττό να σου πω τι χαρά έχει πάρει η Ελένη, που τελικά κατάφερε ένα παιδί να μοιάζει σε αυτήν. Είναι γνωστό, εξάλλου ότι ο γιος Άγγελο είναι φτυστός Γιάννης Λάτσιος, ενώ και η Λάουρα μοιάζει πολύ στον μπαμπά. Η Μενεγάκη θα βγει το μεσημέρι της Πέμπτης από το «Ιασώ», ενώ τις προηγούμενες μέρες την επισκέφθηκαν ουκ ολίγοι φίλοι. Ανάμεσα τους η Έλλη Κοκκίνου, οι συνεργάτες της, ο Ανδρέας Φουστάνος μετά της νέας συντρόφου του, αλλά και η Νατάσα Θεοδωρίδου μετά του Σέρου Μύρτα.

Όχι, το πρώην ζευγάρι και κουμπάροι της Μενεγάκη δεν είχαν καμία τυχαία συνάντηση, αφού ο Φουστάνος πήγε στο μαιευτήριο την Τρίτη και η Θεοδωρίδου την Τετάρτη. Μαζί με την Μενεγάκη θα φύγει από το «Ιασώ» κι ένα... φορτηγό λουλούδια! Βλέπεις, όλες αυτές τις μέρες δε σταμάτησαν να καταφθάνουν με το σωρό οι ανθοδέσμες και ο χώρος έξω από τη σουίτα της θυμίζει ανθοπωλείο!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]