Ο Ρέμος έφυγε από τη Sony και πήγε Heaven!

14.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ένας κύκλος 14 χρόνων έκλεισε για τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος αποχώρησε από την Heaven, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο με την Heaven. Για πολλούς η είδηση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένας κύκλος 14 χρόνων έκλεισε για τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος αποχώρησε από την Heaven, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο με την Heaven. Για πολλούς η είδηση ήταν ξαφνική, για κάποιους άλλους όχι, αφού γνώριζαν το φλερτ που παιζόταν από τις δύο πλευρές.

Οι υπογραφές έπεσαν το μεσημέρι της Τρίτης σε κεντρικό ξενοδοχείο και καταλαβαίνει κανείς ότι εκεί στην εταιρεία έχουν ανοίξει σαμπάνιες και γλεντάνε για την τεράστια συμφωνία που έκλεισαν. Ειδικά, μετά την αποχώρηση του Φοίβου και της Δέσποινας Βανδή ήθελαν ένα μεγάλο όνομα να έρθει να καλύψει το κενό και να αποτελέσει τη «χρυσή» τριάδα μαζί με Γιώργο Μαζωνάκη και Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Γιατί καλή η Καλομοίρα, αλλά πόσο να τραβήξει στον ανταγωνισμό η εταιρεία; Κάποιοι αγαπημένε μου έσπευσαν να πουν ότι ο Ρέμος πήρε την απόφαση ελέω... Μακρυπούλια, η οποία έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. Αλλά αστεία πράγματα, ε; Ο αοιδός ανήκε στο δυναμικό της Sony από το 1996, τότε δηλαδή που κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Επί 14 χρόνια η συνεργασία τους ήτο άψογη έχοντας στο ενεργητικό τους μεγάλες επιτυχίες.