Πώς αντέδρασε η Μανωλίδου στο "Πατσαβούρα της Βέρμαχτ" του Ψινάκη για Άδωνι;

13.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ένας χαμός έχει δημιουργηθεί με τις πρόσφατες δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη. Ο δαιμόνιος μάνατζερ και αριστερός συνάδελφος της Ευγενίας Μανωλίδου στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» μίλησε με τα χειρότερα για τον Άδωνι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένας χαμός έχει δημιουργηθεί με τις πρόσφατες δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη. Ο δαιμόνιος μάνατζερ και αριστερός συνάδελφος της Ευγενίας Μανωλίδου στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» μίλησε με τα χειρότερα για τον Άδωνι όταν η κουβέντα ήρθε στην παραλίγο υποψηφιότητα του Ψινάκη με το ΛΑΟΣ. Ο Ηλίας ήταν να κατέβει με το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη στις περασμένες εκλογές του Οκτωβρίου, όμως, τότε ακούστηκε ότι τελικά το president έκανε πίσω επειδή είχε ασκήσει βέτο ο Αδωνις.

«Ή εγώ ή αυτός στο κόμμα» φέρεται να είχε δηλώσει ο σύζυγος «μπουμπούκας». Τα νέα του αντιρρησία Άδωνι έφτασαν στα αυτιά του Ψινάκη, ο οποίος αν κι έχουν περάσει μήνες από τότε, δε λέει να το ξεχάσει. Τού έχει κάτσει άσχημα και όπως είπε στη συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» ο Γεωργιάδης φοβήθηκε μήπως τού κλέψει τη δόξα, γι αυτό έφερε αντιρρήσεις. Και κάπου εκεί πετάει τη μυθική ατάκα (πολύ σκληρή η αλήθεια): «Κάτσε κάτω μωρή πατσαβούρα του Βέρμαχτ». Όπου «Βέρμαχτ» δεν εννοεί τις πάλαι ποτέ μπότες που φορούσαμε στο λύκειο με το σιδεράκι και τους τρεις πάτους. Εννοεί τον γερμανικό στρατό επί Χίτλερ.

Και μπορούμε να καταλάβουμε πού το πηγαίνει με τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό. Κι ενώ έχει βουίξει ο τηλεοπτικός κόσμος και όλες οι εκπομπές μιλούν για το θέμα αυτό. Κι ενώ όλοι περιμέναμε μία οργισμένη αντίδραση από την Μανωλίδου για τα όσα έσουρε ο αριστερός συνάδελφος της στον πολυλατρεμένο της «μπουμπούκο», εκείνη κάνει τη μεγάλη έκπληξη. Όχι μόνο είναι οργισμένη, αλλά κατά το «τρεις λαλούν και η Ευγενία χορεύει», δήλωνε στις τηλεοπτικές κάμερες ότι δεν ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις του Ψινάκη, επειδή αυτό είναι το χιούμορ του και τα λέει έτσι ωραία το ατιμούτσικο (το τελευταίο το προσθέτω εγώ).

Αλήθεια τι να λέει ο Αδωνις για την... υπερασπιστική γραμμή της συζύγου; Δεν θέλω να πιστέψω ότι η Μανωλίδου φοβούμενη μη χαλάσει η τηλεοπτική της εικόνα και ποιος ξέρει, κινδυνέψει η καριέρα της σε αυτήν (τώρα που βρήκε τρούπες και τρούπωσε) προτίμησε να ρίξει τους τόνους στη σκληρή κριτική Ψινάκη κι αντί να του πει: «Ποια λες μωρή πατσαβούρα της Βέρμαχτ», εκείνη προτίμησε να χασκογελάει.