Τα δάκρυα του Νταλάρα για τον αδελφό του!

13.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δύσκολες ώρες περνάει από το απόγευμα της Κυριακής ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος έχασε τον αδελφό του. Αν και η οικογένεια γνώριζε για τη σοβαρότητα της κατάστασης εδώ και δύο μήνες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δύσκολες ώρες περνάει από το απόγευμα της Κυριακής ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος έχασε τον αδελφό του. Αν και η οικογένεια γνώριζε για τη σοβαρότητα της κατάστασης εδώ και δύο μήνες και είχε προετοιμαστεί για το μοιραίο, ο γνωστός καλλιτέχνης βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η κηδεία του αδελφού του, Χρήστου έγινε την Δευτέρα στο νεκροταφείο του Παπάγου. Εκεί βρέθηκαν πολλοί καλλιτέχνες συνάδελφοι του Νταλάρα, οι οποίοι πήγαν να του συμπαρασταθούν. Μεταξύ αυτών ήταν η Χάρις Αλεξίου, ο Διονύσης Τσακνής, η Γλυκερία, ο Μάνος Ελευθερίου, ο Γιάννης Ζουγανέλης και άλλοι. Ο Νταλάρας κατά τη νεκρώσιμη ακολουθία δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς, ενώ δεν τον άφησαν καθόλου από την αγκαλιά τους η σύζυγος του, Άννα και η κόρη τους Γεωργιάννα.

Ο Χρήστος Νταλάρας ήταν ο μεγαλύτερος αδελφός του τραγουδιστή με τον οποίο ήταν πολύ δεμένοι. Στην κηδεία βρέθηκε και η αδελφή τους, Ελένη η οποία όπως αποκάλυψε έμαθε για τον χαμό του αδελφού της από την τηλεόραση.