Κοκκίνου: έκανε τραγούδι το διαζύγιο της!

14.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από τότε που η Έλλη Κοκκίνου χώρισε με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη. Και όλο αυτό το διάστημα η αοιδός έδωσε τις συνεντεύξεις της μιλώντας για το ξαφνικό διαζύγιο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από τότε που η Έλλη Κοκκίνου χώρισε με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη. Και όλο αυτό το διάστημα η αοιδός έδωσε τις συνεντεύξεις της μιλώντας για το ξαφνικό διαζύγιο. Αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, δεν καταλάβαμε πολλά πράγματα. Μόνο ότι ήταν δική της απόφαση. Μέχρι που έρχεται ο Φοίβος και μάς δίνει τα φώτα του, λύνοντας όλες μας τις απορίες.

Μέσα από το καινούργιο τραγούδι που έγραψε για την Έλλη (και θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες) το «Αποχωρώ», τα λέει όλα για το διαζύγιο που ξάφνιασε τον κόσμο της showbiz και όχι μόνο. Τι απορία έχεις και δε στη λύνει ο Φοίβος. Τα πάντα όλα λέμε. Του τα είπε η Κοκκίνου κι εκείνος έκανε στίχο τον πόνο της. Αφού διάβασα τους στίχους στην Espresso και τι να σου πω. Από τη μία λύθηκαν όλες μου οι απορίες και από την άλλη καμάρωσα τον... ποιητικό οίστρο του Φοίβου. Α, το τραγούδι θα είναι μπαλάντα, οπότε βλέπω τις χωρισμένες του κόσμο να ενώνονται και να πιάνουν μαζί το κλάμα. Πάρε λόγια να ανατριχιάσεις, αγαπημένε μου.

«Στα μάτια σου είδα όλα αυτά που έψαχνα να βρω», «Τα λόγια που είπες τότε λάτρεψα και σε άφησα να μπεις/Μακάρι τότε να είχα δει ότι δεν τα εννοείς». Διάβασε τώρα και το άλλο το ωραίο «Μ’ απογοήτευσες πολύ/αλλιώς το είχα ονειρευτεί/έπεσα έξω δυστυχώς/λάθος εκτίμηση εντελώς» «Κι αποχωρώ κι αποχωρώ». Και τι φοβερό και τρομερό που δεν μπορώ να πω το ρο και υποφέρωωωω. Σοβαρεύομαι. Είμαι περίεργη να το ακούσω και να σου πω την αλήθεια, στις μπαλάντες ο Φοίβος δεν πιάνεται. Και όπως είπε η Κοκκίνου όταν άκουσε το τραγούδι πρώτη φορά, βούρκωσε.