"Savvas πας για καφέ". Παρελθόν από τον Alpha ο Πούμπουρας!

12.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με την έξοδο του από τον Alpha πλήρωσε ο Σάββας Πούμπουρας την απόφαση του να πάρει μέρος στο Dancing with the Stars του αντίπαλου ΑΝΤ1.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με την έξοδο του από τον Alpha πλήρωσε ο Σάββας Πούμπουρας την απόφαση του να πάρει μέρος στο Dancing with the Stars του αντίπαλου ΑΝΤ1. Αυτό που ακουγόταν τις προηγούμενες μέρες έγινε πραγματικότητα και η θέση του Σάββας στον καναπέ του «Μες στην καλή χαρά» ορφάνεψε. Χωρίς να θέλω να φανώ κακιά, αλλά αν δεν έκανε κανά δυο φευγαλέα πλάνα η κάμερα προς τη γωνία του καναπέ την οποία είχε καταλάβει ο Πούμπουρας τα τελευταία δύο χρόνια, μήτε που θα έπαιρνα χαμπάρι την απομάκρυνση του.

Ήταν ότι και το Σάββατο οι υπόλοιποι της παρέας φρόντισαν να ξεπετάξουν το θέμα, αναφέροντας απλά ότι «σήμερα είμαστε μόνο τρεις» και την Σίσσυ Χρηστίδου να μετράει ξανά και ξανά τους νοματαίους με τα δάχτυλα, για να καταλήξει κι εκείνη στο συμπέρασμα ότι πράγματι είναι τρεις. Την Κυριακή, όμως, η παρέα φαίνεται ότι ξεπέρασε το αρχικό σοκ της απομάκρυνσης (αν και ήταν αναμενόμενη) και με το «καλημέρα» φρόντισαν να αφιερώσουν τραγούδι στον Σάββας... «Μου λείπεις».

Εμένα, πάλι, το ίδιο και το αυτό. Άκρα του τάφου σιωπή εκείνη η γωνία προ και μετά αποχωρήσεως. Ενώ στο Dancing, βρε παιδί μου, ο Πούμπουρας υπάρχει. Τον βλέπουμε και τον καταλαβαίνουμε. Και μια χαρά τα πηγαίνει στον χορό. Όσο αφορά την απομάκρυνση του, αυτό που ακούγεται είναι ότι ο νεαρός συμφώνησε με τον ΑΝΤ1 χωρίς να έχει πάρει προηγουμένως το επίσημο οκ από τον Alpha με τον οποίο είχε κλειστό συμβόλαιο.

Οπότε καταλαβαίνεις ότι οι άνθρωποι του καναλιού εξοργίστηκαν μαζί του και όπως κυκλοφόρησε, σκέφτονται μέχρι να ζητήσουν ρήτρα από τον Σάββας για αθέτηση συμβολαίου. Ανατριχιάζω στην ιδέα. Και πού θα βρει το παιδί τα λεφτά για ρήτρες; Στο Dancing αφιλοκερδώς χορεύει.... Ή μήπως όχι; Γιατί πολλά ακούγονται τελευταία για αμοιβές των συμμετεχόντων ανά επεισόδιο, πού τον μήνα μια χαρά γενναιόδωρος φιλανθρωπικός μισθός είναι. Τι να πω, αυτά δεν τα ξέρω. Πάντως, αν οι του Alpha επιμείνουν για ρήτρες και οι του ΑΝΤ1 εκμεταλλευτούν το ταλέντο του Σάββας μόνο στο χορό και τίποτε άλλο, μπορεί το παιδί να πάει το καλοκαίρι στη Νότιο Αφρική, που είναι το Μουντιάλ να γυρίσει το σίκουελ «Savvas café»!