Δήμητρα: "Θα πάω σε μοναστήρι"!

09.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν πέρασαν λίγες μέρες από το γυμνή φωτογράφηση της Δήμητρας από το Next Top Model με την πρώην συμπαίκτρια της, Νάιλα για λογαριασμό αισθησιακού
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν πέρασαν λίγες μέρες από το γυμνή φωτογράφηση της Δήμητρας από το Next Top Model με την πρώην συμπαίκτρια της, Νάιλα για λογαριασμό αισθησιακού περιοδικού και τώρα έρχεται η Δήμητρα με δηλώσεις της να απογοητεύσει τον αρσενικό κόσμο. Γιατί, βλέπεις, το νεαρό μοντέλο με τα γυμνά (και ειδικά το τελευταίο με τη Νάιλα, που ήταν όλα τα λεφτά με τα δύο κορίτσια να παίζουν μπροστά στο φακό) είχε αυξήσει τις προσδοκίες των ανδρών για το μέλλον.

Κι έρχεται τώρα η Δήμητρα και δηλώνει ότι από δω και στο εξής: «γυμνό γιοκ». Έχουν που έχουν το άγχος με την οικονομική κρίση και τα spreds που τρέχουν σαν τρελά, ακούνε και την Δημητρούλα να τους κόβει την όρεξη και πέφτει σε μελαγχολία ο ανδρικός πληθυσμός. Για να μη σχολιάσω τη δήλωση που έκανε στην κάμερα του Star, λέγοντας ότι θέλει να πάει σε μοναστήρι! Μην τρελαίνεσαι. Δεν θα μείνει πολύ, τρεις τέσσερις μέρες, προκειμένου να προσευχηθεί και να ηρεμήσει.

Γιατί το νεαρό μοντέλο δύο μήνες μετά το τέλος του NTM, τα έχει δει σχεδόν όλα στη showbiz κι έχει απογοητευτεί. Μάλιστα, είναι τόσο απογοητευμένη και προβληματισμένη, που αποφάσισε να μην ξανακάνει γυμνό. Όσο ποπό και στήθος Δημητρούλας είδες, είδες. Από δω και πέρα, θα βλέπεις μόνο φτέρνα και για λαιμό θα το σκεφτεί. Εξάλλου, κατάλαβε ότι βιάστηκε να κάνει γυμνή φωτογράφηση, αφού ο κόσμος την συνέδεσε με αυτού του είδους μόντελινγκ. Εμ και αυτή, το έκανε σαν την παροιμία? Είπαμε στη Δήμητρα να γδυθεί κι αυτή δεν έβαλε ξανά ρούχο πάνω της!