Καρβέλας - Πάνια: Παντρεύονται με θρησκευτικό!

09.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όλο το προηγούμενο διάστημα είχαν φαγωθεί το ένα μετά το άλλο δημοσίευμα να επιμένουν και να λένε ότι χωρίζουν Ανίτα Πάνια και Νίκος Καρβέλας.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όλο το προηγούμενο διάστημα είχαν φαγωθεί το ένα μετά το άλλο δημοσίευμα να επιμένουν και να λένε ότι χωρίζουν Ανίτα Πάνια και Νίκος Καρβέλας. Τρελό σιγουράκι το είχαν κι ευτυχώς για εκείνους που δεν παιζόταν στο στοίχημα ο χωρισμός τους ζεύγους, διότι πολύς κόσμος θα πήγαινε κουβά. Και είναι δύσκολοι οι καιροί.

Βλέπεις, αγαπημένε μου, Πάνια και Καρβέλας βρήκαν τον καλύτερο τρόπο για να κλείσουν πολλά στόματα... παντρεύονται με θρησκευτικό! Τι κι αν η παρουσιάστρια πριν λίγες μέρες είχε πει μέσω της εκπομπής της ότι δεν έχει πρόβλημα με τον Καρβέλα και αν χώριζαν, θα έβγαζαν αφίσες στους δρόμους, για να το ανακοινώσουν; Αφίσες τώρα δεν έβγαλαν, αλλά έβαλαν αγγελία γάμου.

Δημοσιεύτηκε την Παρασκευή σε εφημερίδα και ο γάμος τους θα γίνει στην Κηφισιά. Πότε και πού ακριβώς κανείς δεν γνωρίζει, αφού το ζευγάρι με την απόφαση αυτή έπιασε πολύ κόσμο στον ύπνο. Να σου θυμίσω ότι έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο, (χωρίς κανείς να πάρει χαμπάρι) πριν τον ερχομό του γιου τους.