Μπάστα: Της πρόσφεραν 800 χιλιάρικα για τσόντα!

08.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μού σκάει πρόσκληση στο Facebook να γίνω μέλος στο γκρουπ «Θέλω να δω το πορνό dvd της Σάσας Μπάστα» και μένω κάγκελο, αναρωτώμενη αν κυκλοφόρησε τσόντα με Σασάκι και δεν το πήρα χαμπάρι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μού σκάει πρόσκληση στο Facebook να γίνω μέλος στο γκρουπ «Θέλω να δω το πορνό dvd της Σάσας Μπάστα» και μένω κάγκελο, αναρωτώμενη αν κυκλοφόρησε τσόντα με Σασάκι και δεν το πήρα χαμπάρι. Αλλά ευτυχώς η παρεξήγηση λύθηκε αμέσως, διότι η Σάσα έσπευσε να εξηγήσει ότι δεν έχει γυρίσει καμία τσόντα, ενώ έχει απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το γκρουπ που δημιουργήθηκε στο facebook.

Αν κι έχει υπόψη σου, αγαπημένε μου, ότι μέσα σε μία μέρα γράφτηκαν στο συγκεκριμένο γκρουπ 95 χιλιάδες μέλη! Πού σημαίνει ότι σε περίπτωση που η Μπάστα κυκλοφορούσε μία πορνό ταινία, στο χαλαρό θα έτρωγε σε πωλήσεις την Τζούλια! Και φαίνεται ότι ο παραγωγός της Sirina είδε το σουξέ της Σάσας και σαν τρελός ήθελε να συνεργαστούν.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Μπάστα στην κάμερα του Star ο παραγωγός της έδινε 800 χιλιάδες ευρώ προκειμένου να πει το «ναι». Μιλάμε για λεφτά, που ένα άλλο άτομο το έκανε με πολύ λιγότερα λεφτά, όπως εύστοχα και με μπόλικη κακία, παρατήρησε η Σάσα. Αλλά, εκείνη δεν τη νοιάζουν τα χρήματα και δεν θα γύριζε τσόντα ούτε για 500 δισεκατομμύρια ευρώ!