Κόβουν τον Παπαδόπουλο από την ΕΡΤ;

12.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σχεδόν δεδομένο το είχε ο Σπύρος Παπαδόπουλος ότι η εκπομπή του, «Στην υγειά μας» θα συνεχιζόταν και του χρόνου με τις δόξες, τιμές και χρήματα των προηγούμενων χρόνων και αυτό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σχεδόν δεδομένο το είχε ο Σπύρος Παπαδόπουλος ότι η εκπομπή του, «Στην υγειά μας» θα συνεχιζόταν και του χρόνου με τις δόξες, τιμές και χρήματα των προηγούμενων χρόνων και αυτό το καταλάβαινε κανείς από τελευταίες του συνεντεύξεις. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο ηθοποιός υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο, την ΕΡΤ η οποία αποφάσισε να κόψει την εκπομπή!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η εκπομπή, που είναι από τις πιο δαπανηρές της κρατικής (κάθε επεισόδιο κοστίζει 65 χιλιάδες ευρώ), είναι από τις πρώτες που θα πέσουν θύματα της νέας τάξης πραγμάτων στην ΕΡΤ και σε καμία περίπτωση δεν θέλει ακριβές παραγωγές που προκαλούν τον κόσμο Ειδικά σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά εποχές.

Και η εκπομπή του Παπαδόπουλου, τους τελευταίους μήνες είχε προκαλέσει την κοινή γνώμη με τα νούμερα που ακούγονταν ότι δαπανώνται για να πίνουν οι καλεσμένοι άφθονο κρασί, να πετούν γαρύφαλλα στο τσακίρ κέφι, να πιάνουν οι τραγουδιστές και οι παρουσιαστές μικρόφωνο για να τραγουδήσουν και στο τέλος όλοι να ρίχνουν τις στροφές τους και τα τσιφτετέλια τους.

Σύμφωνα δε, με δημοσίευμα της Espresso, αυτό που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει για τους ανθρώπους της ΕΡΤ, ήταν οι πρόσφατες δηλώσεις του Παπαδόπουλου και η σιγουριά που εξέφρασε ότι η εκπομπή θα συνεχίσει και του χρόνου. Κάτι το οποίο δεν είχε συζητήσει με τη νέα διοίκηση της ΕΡΤ, θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο τους υπονομεύει και αδιαφορεί για την άποψη τους. Περιμένουμε την άποψη του Παπαδόπουλου, ο οποίος υπερασπίζεται την εκπομπή του με ιδιαίτερο πάθος.