Ένας έρωτας - έκπληξη στη showbiz!

30.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όλο για χωρισμούς και γεννητούρια ακούγαμε τελευταία, καιρός ήταν να ακούσουμε και για νέο ειδύλλιο. Και τι ειδύλλιο είναι αυτό, που θα σου πω. Οδός απιστεύτου και κουλού γωνία!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όλο για χωρισμούς και γεννητούρια ακούγαμε τελευταία, καιρός ήταν να ακούσουμε και για νέο ειδύλλιο. Και τι ειδύλλιο είναι αυτό, που θα σου πω. Οδός απιστεύτου και κουλού γωνία! Ο Γιώργος Χρήστου και η Νατάσσα Καλογρίδη είναι μαζί εδώ και δύο εβδομάδες, ενώ αισίως περπατάνε προς την τρίτη εβδομάδα. Γου- α- ου! Μάλιστα, το ζευγάρι πήγε στο «Διογένης», όπου άδουν η Δέσποινα Βανδή, ο Βασίλης Καρράς και ο Νίνο, για να γιορτάσουν τον έρωτα τους, γιατί όχι και τις μέρες που είναι μαζί.

Τι κι αν στο μαγαζί ήταν φωτογράφοι, που άμα είδαν το ζευγάρι άρχισαν τα κλικ και τα κλακ; Γιώργος και Νατάσσα δεν έδωσαν σημασία και γλέντησαν με την ψυχή τους όλο το βράδυ. Και για του λόγου το αληθές, δεν προσπάθησαν να κρύψουν τον έρωτα τους, όπως κάνουν άλλα και άλλα ζευγάρια. Στα μάτια κοιτούσε την ηθοποιό ο νεαρός Χρήστου, ενώ συχνά την αγκάλιαζε και της ψιθύριζε στο αυτί. Κι εκείνη, όμως, πιο ναζιάρα, τον έπαιρνε αγκαλιά κι αν δεις τις φωτογραφίες από την έξοδο αυτή, λες ότι θα το σκάσει το παιδί.

Σνιφ, σνιφ. Πόσο συγκινούμαι με τέτοιους έρωτες και δη ακομπλεξάριστους! Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο κλαμπ του Τάκη Κουβατσέα, στο Κολωνάκι, όπου είχαν πάει με διαφορετικές παρέες. Από την πρώτη στιγμή έδειξαν ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον και τις επόμενες μέρες άρχισαν να βγαίνουν. Αν και είναι ακόμη πολύ νωρίς, φαίνεται πως οι δυο τους ταιριάζουν κι έχουν όλες τις προϋποθέσεις αυτό το ειδύλλιο να αποδειχθεί σε μεγάλο έρωτα. Πάντως, καυτό είναι.