"Με Ελένη παχύναμε, με Ναταλία θα αδυνατίσουμε"!

30.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μισό να χτυπήσω παλαμάκια και θα ξεκινήσω να σου λέω για τη Ναταλία Γερμανού και την πρώτη της ως αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη. Κλαπ, κλαπ, κλαπ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μισό να χτυπήσω παλαμάκια και θα ξεκινήσω να σου λέω για τη Ναταλία Γερμανού και την πρώτη της ως αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη. Κλαπ, κλαπ, κλαπ. Τα παλαμάκια είναι για τη Ναταλία και την ενθάρρυνση αυτής, αφού η γυναίκα το είπε: «χειροκροτήστε με για να πάρω θάρρος»! Και η επιθυμία της Ναταλίας είναι διαταγή για εμένα. Και για όλες τις νοικοκυρές ? τηλεθεάτριες φαντάζομαι, που το πρωί της Τρίτης θα άφησαν τις κουτάλες και θα άρχισαν τα παλαμάκια. Ένα φράγκο η Ναταλία, τζίγκο λε λε τα, τζίγκο λε λε τα.

Πάντως, η Γερμανού για πρώτη φορά στο ρόλο αυτό τα πήγε περίφημα. Αν και αρκετά συχνά είχε το... Μενεγακίζειν! Οι λέξεις τελείωναν σε «-άκι» και «-ούλης», λίγο «νιάου» στο λόγο και πολύ γέλιο. Απορίες δεν εξέφρασε ακόμη, αλλά μέσα στις δύο επόμενες εβδομάδες που θα παρουσιάζει τον «Καφέ» όλο και κάποια θα έχει η... ξανθιά!

Ωστόσο, η απουσία της Ελένης ήτο αισθητή και η αλλαγή φάνηκε ακόμη και στο στομάχι μας. Που εκείνα τα περίφημα πρωινά βαρυστομαχιάς που είχαμε με την Μενεγάκη; Που καταβρόχθιζε η παρουσιάστρια ο, τι έβρισκε μπροστά της κι έτσι δε νοιώθαμε τύψεις, που μασουλάγαμε μαζί της; Η Ναταλία ούτε που ακούμπησε το φαγητό που έφτιαξε η μαγείρισσα της εκπομπής κι ας είναι αυτό ανεπίτρεπτο για το... savoir vivre των πρωινάδικων. Όχι τίποτε άλλο, άμα βλέπεις την Γερμανού να μην ακουμπάει τίποτε, από ενοχές κι εσύ δεν δοκιμάζεις ούτε το φαγητό που φτιάχνεις. Το ρισκάρεις. Ή που θα σου βγει ανάλατο ή που θα σου βγει λύσσα. Το βλέπω εγώ το όνειρο, δύο εβδομάδες δίαιτα θα κάνουμε με το Ναταλάκι. Άραγε, η Μαρία Μπακοδήμου - που ακολουθεί μετά - είναι φαγανού ή όχι; Που σε ρε Ελένη με τις λαιμαργίες σου;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]