Άρτεμις Αλεξανδράτου: Απαρνιέται το επίθετο λόγω Τζούλιας;

07.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί το δεύτερο πορνό dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου και όλοι ήθελαν να μάθουν ποια είναι η θέση και η άποψη της αδελφής της, Άρτεμις για το όλο θέμα. Πέρα από μία δήλωση «Εγώ είμαι η «Άρτεμις», τίποτε άλλο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί το δεύτερο πορνό dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου και όλοι ήθελαν να μάθουν ποια είναι η θέση και η άποψη της αδελφής της, Άρτεμις για το όλο θέμα. Πέρα από μία δήλωση «Εγώ είμαι η «Άρτεμις», τίποτε άλλο δεν είχαμε ακούσει από εκείνη. Μόνο είχαμε μάθει από δημοσιεύματα ότι από τη ντροπή της μετακόμισε στη Ρόδο για να αποφύγει το τζέρτζελο.

Αλλά ήρθε η ώρα να μιλήσει και η άλλη κόρη της οικογένειας (εξάλλου έχουν μιλήσει όλοι, μέχρι την γιαγιά) η οποία μπορώ να πω ότι σε αντίθεση με τους άλλους, ήταν πιο σκληρή. Και μάλλον επιβεβαιώνει τις φήμες που θέλεις τις δύο αδελφές να μη μιλάνε τα τελευταία δύο χρόνια. Αλλά κομμάτια να γίνει. Το θέμα ειναι ότι η Άρτεμις μετά του συντρόφου της, Κωνσταντίνου Παντζή (γιατί κάπως πρέπει να δείξουμε ότι η οικογένεια Αλεξανδράτου βγάζει και σοβαρά κορίτσια για σπίτια) μιλάει για την αδελφή της και τους γονείς της, στο «Hello».

Και λέει ότι οι γονείς τους ποτέ δεν τους είχαν χαλάσει χατίρι και ότι τα δύο κορίτσια μεγάλωσαν σε ένα υγιές περιβάλλον που τις προστάτευαν, τις νοιάζονταν και προσπαθούσαν να τις διαπαιδαγωγήσουν με ήθος, αρχές και αξίες. Αν είδε το dvd της αδελφή της, δεν το αποκάλυψε. Είπε, όμως, ότι έκλαψε και πόνεσε, ενώ ήθελε να ανοίξει η γη να την καταπιεί. Αλλά είχε τον σύντροφό της που την στήριξε και δεν την κατάπιε η γη. Και πάμε στο καλύτερο. Η Άρτεμις ξεκαθάρισε πώς είναι η τελευταία φορά που μιλάει για το θέμα, αλλά αν προκληθεί θα απαντήσει. Και προφανώς εννοεί αν προκληθεί από την Τζούλια. Ενώ σκέφτεται σοβαρά στο νέο της cd (η μία βγάζει dvd, η άλλη cd) που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες να μην βάλει το επίθετο «Αλεξανδράτου», αλλά σκέτο το όνομά της, διότι δεν θέλει να έχει «καμία σύγκριση και καμία σχέση».