Γνωστή τραγουδίστρια γέννησε και δεν το πήραμε χαμπάρι!

07.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στην εποχή της δημοσιότητας, όπου ο κάθε celebrity παντρεύεται, γεννάει, βαφτίζει και χωρίζει με την απαραίτητη τηλεοπτική κάλυψη, υπάρχει και μία εκπρόσωπος του συστήματος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στην εποχή της δημοσιότητας, όπου ο κάθε celebrity παντρεύεται, γεννάει, βαφτίζει και χωρίζει με την απαραίτητη τηλεοπτική κάλυψη, υπάρχει και μία εκπρόσωπος του συστήματος, η οποία κατάφερε να γεννήσει και κανείς να μην το πάρει πρέφα. Όπως κανείς δεν πήρε πρέφα ότι ήταν έγκυος!

Ο λόγος για την Λένα Παπαδοπούλου, η οποία αποδεικνύει περίτρανα ότι όποιος θέλει, μπορεί να κρατήσει προσωπικές στιγμές ακόμη και τόσο σημαντικές όπως η γέννηση, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η αοιδός γέννησε τα ξημερώματα της 23ης Μαρτίου ένα υγιέστατο αγοράκι καρπό του έρωτα της με τον Αλέξη Τσαούση. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια, ενώ εκείνος παράλληλα με τις επιχειρήσεις του εκτελεί χρέη μάνατζερ στην καλή του.

Η Παπαδοπούλου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της είχε διακόψει τις εμφανίσεις στην πίστα, αλλά όχι και τις εξόδους της. Απλά, σύχναζε σε μέρη μη κοσμικά, που παπαράτσι φακός δεν τα πιάνει. Γιατί, υπάρχουν και τέτοια μέρη.