Εεεερχεται το δεύτερο dvd της Τζούλιας!

06.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με τη φόρα που έχει πάρει η Τζούλια Αλεξανδράτου και τη γλύκα από τα χρήματα και τη δημοσιότητα που απέκτησε από την επιτυχία του πρώτου dvd, μην περιμένεις ότι στο σίκουελ του «Απαγορευμένου»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με τη φόρα που έχει πάρει η Τζούλια Αλεξανδράτου και τη γλύκα από τα χρήματα και τη δημοσιότητα που απέκτησε από την επιτυχία του πρώτου dvd, μην περιμένεις ότι στο σίκουελ του «Απαγορευμένου» θα σταματήσει. Προβλέπω να γυρίζονται τα «Απαγορευμένα» το ένα μετά το άλλο, όπως η «Μεγάλη των μπάτσων σχολή».

«Το μεγάλο της Τζούλιας πορνό 1,2,3,4,5,6,7....». Κόσμος να σπεύδει να το αγοράζει και η Αλεξανδράτου θα είναι εκεί να γυρίζει το ένα dvd μετά το άλλο. Ήδη το δεύτερο βρίσκεται στη διαδικασία του μοντάζ και σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα. Μάλιστα, η Τζούλια έκανε και την σχετική ανακοίνωση. «Εεεερχεται». Κι αν νομίζεις ότι ο κόσμος αυτή τη φορά δεν έχει μεγάλο ενδιαφέρον, γελιέσαι. Κρα κάνουν πολλοί για το δεύτερο dvd, διότι εδώ που τα λέμε το πρώτο μάς είχε αφήσει σε καλό σημείο. Εκεί, που η Τζούλια παρακαλούσε τον Ίαν Σκοτ να περάσει και από την... πίσω πόρτα, αλλά φευ για εκείνη «στου Γάλλου την πόρτα, πάρε την πόρτα και φύγε».

Με την προσμονή και την λαχτάρα έμεινε (για να μην πω τίποτε άλλο χρονιάρες μέρες) η Αλεξανδράτου. Οπότε περιμένουμε η επιθυμία της να γίνει πραγματικότητα στο δεύτερο πορνό. Δεν ξέρουμε, ποιος θα είναι παρτενέρ της, αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso ξέρουμε ότι γυρίστηκε σε κότερα σε μαρίνα του Αλίμου. Μάλιστα, ολόκληρο κομβόι από την εταιρεία παραγωγής πήγε τα σύνεργα και την πρωταγωνίστρια στο κότερο, όπου τα γυρίσματα έγιναν κάτω από αυστηρά μέτρα ασφάλειας. Μάλιστα, κάποιοι περαστικοί ρώτησαν τι γίνεται εκεί και οι άνδρες της εταιρείας απαντούσαν «Γυρίζουμε βίντεο κλιπ». Ναι, οπτικοποίησαν το άσμα της Καρλότα, «Έλα πάρε με από πίσω, έλα θα σε αφήσω». Τι λέω χρονιάρες μέρες.