Νοκ άουτ και ο Σόμμερ. Χτύπησε στο πόδι!

01.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με μια πλεξούδα σκόρδα θα πρέπει να βγαίνουν από δω και πέρα οι stars για να dancing, διότι έχει πέσει πολύ κακό μάτι στο νέο talent show του ΑΝΤ1
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με μια πλεξούδα σκόρδα θα πρέπει να βγαίνουν από δω και πέρα οι stars για να dancing, διότι έχει πέσει πολύ κακό μάτι στο νέο talent show του ΑΝΤ1 και ο ένας μετά τον άλλον star διαγωνιζόμενο αποχωρεί από τις πρόβες σηκωτός. Μετά τον Σταμάτη Γαρδέλη που έπεσε στην γενική πρόβα κι έσπασε το χέρι του με αποτέλεσμα να βγει στην πρεμιέρα με γύψο, ήρθε η σειρά του Κώστα Σόμμερ.

Ω ναι. Ο extreme Σομμερ που τα έβαλε με φίδια, άγρια θηρία, διέσχισε τις ερήμους της Αμερικής, σκαρφάλωσε σε βράχια, πάλεψε με καρχαρίες και ό, τι άλλο μπορείς να φανταστείς, δεν έπαθε τίποτε και το έπαθε στο απλό χορευτικό. Είναι να μη σου τύχει. Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της πρόβας έπεσε ο Κώστας και χτύπησε το πόδι, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο.

Εκεί, οι γιατροί του είπαν ότι έχει πάθει κάποιες κακώσεις κι επειδή στο παρελθόν είχε χτυπήσει ξανά στο ίδιο πόδι, του συνέστησαν αυτή την Κυριακή να μην εμφανισθεί στο παιγνίδι. Κρίμαα. Αλλά πάλι καλά που υπάρχει και ο Σάββας ο Πούμπουρας και τη γλιτώνω την μελαγχολία, διότι πώς να αντέξω χωρίς να δω όμορφο αγόρι;

Υ. Γ. Για πλάκα έλεγαν ο Αντώνης Κανάκης για την... Λατσομανία, αλλά να που αυτή παίρνει πλέον σάρκα και οστά. Η μία μετά την άλλη γυναίκα δηλώνει γοητευμένη από τον αυστηρό κριτή Γιάννη Λάτσιο και απορούν με την Ελένη πώς άντεξε και χώρισε με αυτό τον άνθρωπο.