Γιατί αναβλήθηκε η πρεμιέρα της Βανδή;

30.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που συμβαίνει με την Δέσποινα Βανδή. Θέλει η γυναίκα να εμφανισθεί στην Αθήνα και η μία μετά την άλλη γκαντεμιά δεν την αφήνει. Λοιπόν, την πρεμιέρα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που συμβαίνει με την Δέσποινα Βανδή. Θέλει η γυναίκα να εμφανισθεί στην Αθήνα και η μία μετά την άλλη γκαντεμιά δεν την αφήνει. Λοιπόν, την πρεμιέρα της την Ανάσταση καλά θα κάνεις να την ξεχάσεις και να αλλάξεις σχέδια, διότι πρεμιέρα γιοκ. Αναβάλλεται για την επόμενη εβδομάδα κι αν πιστέψουμε και κάποια δημοσιεύματα, μπορεί να αναβληθεί και για δύο εβδομάδες. Κι αν συνεχίσουν οι αναβολές, βλέπω να πιάνουμε τον Μάη στο «Θάλασσα» στην πρεμιέρα της αοιδού.

Όχι, δεν χρειάζεται καμία ανησυχία. Το σκηνικό του χειμώνα με το Sugar, όπου κάθε εβδομάδα «έκανε» πρεμιέρα η Βανδή, αλλά πρεμιέρα δεν γινόταν, δεν θα επαναληφθεί. Θέλουμε να πιστεύουμε δηλαδή. Εξάλλου, η αναβολή οφείλεται σε τεχνικά προβλήματα, αφού η ομάδα δεν είναι έτοιμη να ξεκινήσει την Ανάσταση. Αν και καθημερινά κάνουν πολύωρες πρόβες Βανδή και 48 Ώρες.